Primarul Nicolae Robu, noi informaţii legate de stadiul lucrărilor la centrul istoric....

Primarul Nicolae Robu, noi informaţii legate de stadiul lucrărilor la centrul istoric. Ce operaţiuni vor urma după finalizarea pavării

0
DISTRIBUIȚI

masina spalata unirii (3)

Sfârşitul săptămânii a fost un nou prilej ca primarul urbei de pe Bega, Nicolae Robu, să ofere noi detalii legate de stadiul lucrărilor de reabilitare a centrului istoric. Vă reamintim că proiectul este realizat cu finanţare europeană şi prevede o modernizare a zonei, dar şi transformarea a zece străzi în locaţii pietonale. Conform graficului stabilit de Uniunea Europeană întervenţiile trebuie să se încheie la finele acestui an.

“Lucrările sunt aproape gata, în săptămânile care ne-au mai rămas din acest an se va încheia totul.


Nu este niciun motiv pentru a nu încheia acest proiect. Mai este foarte puţin de pavat, după cum s-a putut remarca. Se lucrează, de asemenea, la punerea în valoare a vestigiilor istorice prin lucrările de conservare, respectiv din Piaţa Sfântul Gheorghe , care sunt nu numai de conservare, ci şi de asigurare a desfăşurării pe viitor a unor activităţi în proximitatea acelor descoperiri arhelogice, dincolo de faptul că se pun în lumină acele descoperiri de o manieră inspirată, aş spune eu. Se face mobilarea străzilor cu bănci, cu coşuri de gunoi, cu jardiniere cu flori şi, de asemenea, se echipează străzile cu statuile despre care am mai vorbit, statui care sunt opera de artă”, a anunţat edilul.

Deşi a admis că este posibil ca anumite acţiuni aferente implementării unor proiecte cu fonduri europene să nu fie finalizate în acest an şi astfel banii să nu poată fi decontaţi integral de la Uniunea Europeană, primarul Nicolae Robu este convins că centrul istoric va fi finalizat complet, fără astfel de complicaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.