Primarul Robu, un nou atac la PRESSALERT.ro după dezvăluirile despre Mercedes: „Aţi...

Primarul Robu, un nou atac la PRESSALERT.ro după dezvăluirile despre Mercedes: „Aţi demonstrat că nesimţirea este nemărginită”. Ce gest banal a declanşat criza de nervi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 3

Primarul Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, a lansat, astăzi, din senin , un nou atac la adresa PRESSALERT.ro, care, în ultima perioadă, a făcut o serie de dezvăluirile legate de Mercedes-ul cu care se plimbă acesta, maşina fiind cumpărată de societatea de salubritate Retim. La ieşirea din centrul care adăposteşte dispeceratul proiectului de trafic management, am filmat câteva role de cabluri, care nu au ajuns încă pe teren să fie montate, deşi s-a inaugurat proiectul cu mare fast. Lângă role era şi Mercedes-ul cu care se plimbă primarul „Dar filmaţi domnilor foarte corecţi maşina mită.


Să aveţi parte de… Nu vă e ruşine să spuneţi că o maşină care aparţine unei firme este dată mită unei persoane. Să vă fie ruşine”, a comentat, extrem de nervos, Nicolae Robu.

Întrebat cât a costat Mercedes-ul cumpărat de Retim, Nicolae Robu nu a răspuns, în schimb s-a dezlănţuit din nou: „credeam că şi nesimţirea e limitată. Dumneavoastră aţi demonstrat că nesimţirea este nemărginită. Asta aţi demonstrat şi aveţi posibilităţi în continuare”. Reacţia nervoasă a primarului Robu, după vine o serie de alte atacuri la adresa PRESSALERT.ro, acesta cerând inclusiv anchetarea surselor de finanţare a site-ului.

Vă reamintim că Nicolae Robu se plimbă cu Mercedes-ul cumpărat de Retim şi are asigurate toate costurile de întreţinere şi consumabile ale maşinii plătite de această companie şi a avut luni bune abonamentul pentru telefonul mobil achitat tot de societatea de salubritate. Maşina a fost cumpărată de Retim la solicitarea reprezentantului în AGA al Consiliului Local Timişoara, care este un subordonat din partid al lui Robu. Asta în condiţiile în care Primăria Timişoara nu a emis nici până astăzi facturi de penalităţi de peste şase milioane de lei pentru nerealizarea staţiei de compostare, fiind în pericol tot proiectul pe fonduri europene de management al deşeurilor din judeţul Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.