Primii BRAZI de Crăciun au apărut în pieţele din Timişoara. Cu ce...

Primii BRAZI de Crăciun au apărut în pieţele din Timişoara. Cu ce sume fabuloase se vând FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1462833448">

brad craciun timisoara

Timişorenii care-şi propun să cumpere şi în acest an un brad de Crăciun pe care să-l decoreze cum vor, trebuie să ştie că primii pomi au apărut şi în pieţele din oraş. Însă, locuitorii din capitala Banatului sunt nevoiţi să scoată din buzunar sume uriaşe de bani pentru un brad de Crăciun.

De exemplu, de două zile sunt scoşi la vânzare brazi în Piaţa 700 din oraş. Însă, un brad natural de cel mult 1,5 metri costă 150 lei, iar pentru un pom de Crăciun mare şi bogat de peste 2,5 metri, timişorenii sunt nevoiţi să plătească 500 lei. În Piaţa 700 au apărut şi brazi în ghiveci, de cel mult un metru, care se vând cu 70 lei, iar unul de aproximativ 50 centimetri costă 50 lei.

Timişorenii care au trecut, în această dimineaţă, prin piaţa din centrul oraşului şi s-au interesat de preţul brazilor s-au arătat surprinşi de preţurile uriaşe cu care se vând. „Am fost şi într-o piaţă din Arad, iar acolo brazii sunt mai ieftini”, ne-a spus un bărbat nemulţumit. Persoanele care nu-şi permit să cumpere un pom de Crăciun, dar care vor ca în locuinţa lor să miroase a brad de sărbători, pot cumpăra crenguţe, care se vând cu cinci şi şapte lei, în funcţie de mărime.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.