Profesioniști din business și studenți din Timișoara zugrăvesc simbolic un perete al...

Profesioniști din business și studenți din Timișoara zugrăvesc simbolic un perete al unui centru inovativ. Cât de important este hub-ul educațional

0
DISTRIBUIȚI

remus radvan

Studenți de la mai multe facultăți din Timișoara, alături de profesioniști din mediul de afaceri local, organizează vineri, 11 decembrie, o acțiune inedită. Astfel, aceștia își unesc forțele pentru a zugrăvi în mod simbolic un perete din interiorul Minds Hub, un centru educațional care este în plin proces de amenajare. Totul în cadrul inițiativei „Zugrăvim pentru educație”, organizată în parteneriat cu Hella România, care va avea loc în intervalul orar 15.30 – 17.30, în demisolul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de vest din Timișoara.

Potrivit organizatorilor, Minds Hub reprezintă un nou concept educațional inovativ, care dorește a fi o soluție privind realizarea unui parteneriat strâns între organizațiile studențești, facultăți și mediul de afaceri.


În urma acestei colaborări, vor fi dezvoltate o serie de proiecte care să ajute studenții și absolvenții să-și găsească un loc de muncă mai ușor, dar și companiile prin reducerea timpului și investiției în recrutarea personalului.

“Marcăm astfel progresul șantierului de la etapa de finisare la cea de mobilare prin același spirit colaborativ cu care am creat hub-ul, deconectând de la sarcinile zilnice profesioniștii Hella, care vin alături de noi pentru câteva ore”, spune Remus Radvan, fondatorul Minds Hub.

Proiectul Minds Hub este alcătuit din trei părți principale. Și anume: un consiliu format din profesori, organizații studențești și profesioniști din mediul de afaceri, o platformă de eLearning, unde profesioniștii vor preda cursuri online pentru studenții dornici de perfecționare profesională, și un spațiu având la bază viziunea studenților pentru crearea unui co-working space, atât pentru proiecte, cât și pentru petrecerea timpului liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.