PSD Timiş, prima listă cu candidaţi pentru Consiliul Judeţean Timiş. Vezi cine...

PSD Timiş, prima listă cu candidaţi pentru Consiliul Judeţean Timiş. Vezi cine se află printre cei selectați

0
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis grindeanu  (3)

În urmă cu mai multe săptămâni, preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, anunţa că pentru alegerile din 2016, fiecare colegiu din judeţ va avea sarcina de a desemna doi candidaţi, urmând din colegiul care va obţine cel mai mare scor să fie ales candidatul pentru funcţia preşedintele al Consiliului Judeţean Timiş. După mai multe consultări, pesediştii din Timiş au elaborat o primă listă.

„În judeţul Timiş, la nivelul tuturor celor 99 de localităţi, însemnând primari, consilieri locali, preşedinţi îşi vor prezenta cei doi reprezentanţi în CJT pe locuri eligibile.


(…) Competiţia internă însemnă că fiecare colegiu se va strădui să aibă rezultatele cele mai bune, iar colegiul care va avea cel mai bun rezultat va avea preşedintele CJT. Ăsta este sistemul pe care l-am votat în unanimitate pe care Cătălin l-a prezentat aseară în mare (n.r la PRESSALERT LIVE) şi de care ne vom ţine. Asta va însemna o competiţie între colegii în sensul pozitiv. Pe ceea ce înseamnă diferenţa de locuri o să încercăm să aducem oameni şi personalităţi care au o carieră profesională recunoscută la nivel de judeţ Timiș”, spunea Grindeanu.

Astfel pentru Colegiul V candidaţii sunt Deian Plavoşin, Ţundrea Luminiţa şi Filip Stancu. Pe lista Colegiului VI se regăsesc Titu Bojin, Alexandru Iovescu, Florian Zanfir şi Teodor Crişan. Pe lista Colegiului VII sunt Călin Dobra şi Gheorghe Bologa, în vreme ce pentru Colegiul VIII vor candida Adrian Negoiţă şi Cătălin Tiuch. Pe Colegiul 9 vor fi candidaţi Dorin Cutu, Lera Cornel şi Gabriela Crăciunescu, iar pe Colegiul 10 Adrian Pau, Ramona Olteanu şi Bianca Gavriliţă. Pe Timişoara vor candida Romaniţa Jumanca, Mihai Ritivoiu şi Garbriela Popovici. Momentan aceasta este doar o listă preliminară, care în luna martie va fi completată şi cu alte nume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.