Punctul de frontieră Nădlac 2, închis din cauza unor probleme tehnice. Pe...

Punctul de frontieră Nădlac 2, închis din cauza unor probleme tehnice. Pe unde este deviată circulația UPDATE Traficul a fost reluat

0
DISTRIBUIȚI

inaugurare autostrada nadlac vama (4)

Într-o perioadă de trafic intens, noul punct de frontieră Nădlac 2, deschis pe autostrada recent inaugurată, este închis temporar, după ce sistemul informatic s-a blocat.


Defecţiunea ar putea dura mai multe ore, iar între timp traficul a fost deviat prin vechiul punct de trecere a frontierei.

„În jurul orei 9.00 a intervenit o defecțiune tehnică la sistemul de transmitere a datelor. Speciliștii IT sunt deja la fața locului și lucrează la remedierea situației”, transmite Fabian Bădilă purtătorul de cuvânt al IGPF.

Pentru că nu se știe cât va dura intervenția, estimându-se că e vorba de ore bune, persoanele care urmau să tranziteze PTF Nădlac 2 au fost orientate la 5 km distanță, în vechiul punct de trecere a frontierei, la Nădlac 1.

„S-a luat legătura cu poliția rutieră de la noi și cu poliția de frontieră maghiară, pentru ca șoferii să fie anunțați”, a mai spus Bădilă.

UPDATE Problemele tehnice au fost remediate și, după aproximativ o oră de pauză, primele benzi de circulație au fost redeschise, puțin după ora 10.00. Deși autoritățile estimau că rezolvarea problemelor la sistemul de transmitere a datelor va dura cel puțin două ore, iată că situația a fost rezolvată mult mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.