Remus Steop a preluat banca tehnică a Ripensiei Timișoara. Care sunt primele...

Remus Steop a preluat banca tehnică a Ripensiei Timișoara. Care sunt primele planuri ale noului antrenor la cârma roș-galbenilor

0
DISTRIBUIȚI

12351385_10153456902883743_1312554189_o-598x418

FC Ripensia a anunțat numele noului ”principal” la mai bine de o săptămână de la despărțirea surprinzătoare de Cosmin Stan. Locul acestuia a fost preluat de Remus Steop, tehnician care ar urma să conducă gruparea din Ciarda Roșie cel puțin până în vară. Noul antrenor al liderului Ligii a IV-a Timiș are ca obiectiv promovarea și a vorbit pentru PRESSALERT.ro despre primele idei creionate în legătură cu schimbările de la gruparea roș-galbenă.

”M-am înțeles ieri cu cei de la Ripensia. Cel puțin până în vară voi fi antrenorul principal al echipei. Bineînțeles, obiectivul e promovarea, e echipa de pe primul. Trebuie să o mențin pe această poziție și să îmbunătățim ce nu a mers. Se văd lucruri bune. Echipa a mers destul de bine. Ce a fost cu vechiul staff nu e o discuție care mă interesează”, ne-a declarat Remus Steop.

Printre primele mutări dorite de Steop e aducerea ”secundului” Orlando Trandu, alături de care a activat la mai multe grupări, inclusiv CS Ghiroda. ”Vreau să-l aduc pe Oli Trandu, cu care am mai lucrat.


Deocamdată am avut o discuție de principiu cu conducerea, mai sunt lucruri de pus la punct, vom discuta în perioada următoare”, a precizat Remus Steop.

Noul tehnician al lui ”Ripi” a analizat și lotul pe care-l are acum la dispoziție. Cel mai probabil gruparea originară din Fabric se va întări în centrul defensivei. ”De gândit, ne-am gândit la ce jucători avem nevoie. Cele mai multe probleme sunt cele defensive, drept dovadă și golurile multe încasate. Am avut și la Ghiroda această problemă. E perioada de iarnă. Majoritatea jucătorilor sunt sub contract… Lotul e valoros, rezultatele arată asta. Nu vor fi foarte multe restructurări”, a conchis Steop. Acesta s-a despărțit de Ghiroda după ce conducerea alb-albaștrilor a ales să legitimeze jucători fără a-l consulta.

Remus Steop a activat ca ”principal” la mai multe grupări din zona de vest, precum UMT, Fortuna Covaci (cu care a promovat în B) sau FC Hunedoara. De asemenea a fost antrenorul secund al lui Aurel Șunda la câteva formații din primele două eșaloane, inclusiv CFR Cluj.

Ripensia a încheiat turul Ligii a IV-a Timiș pe primul loc, la egalitate de puncte, 41, cu Voința Mașloc. Cel mai probabil reunirea roș-galbenilor va avea loc în jurul datei de 11 ianuarie 2016.

25 de goluri a primit Ripensia în primele 16 jocuri ale campionatului. 70 e numărul reușitelor în poarta adversarilor

Foto: ripensiatimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.