Revelion cu Cezar Costescu Fusion Band şi maghiarii de la Creedence Clearwater...

Revelion cu Cezar Costescu Fusion Band şi maghiarii de la Creedence Clearwater Reborn, la Lugoj VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Lugoj, împreună cu Casa de Cultură a Municipiului invită toţi melomanii care doresc să treacă în noul an într-o atmosferă de muzică şi voie bună să petreacă Revelionul în aer liber. Evenimentul va avea loc în Piaţa Victoriei, în faţa clădirii Primăriei.

Pentru că în anii trecuți mini-spectacolul oferit lugojenilor la cumpăna dintre ani s-a bucurat de succes, organizatorii speră ca și ediția din acest an să fie una reușită. Petrecerea va începe pe 31 decembrie, la ora 22.45, şi se va prelungi până după miezul nopţii. Pentru întreţinerea atmosferei, vor susţine concerte trupele Cezar Costescu Fusion Band din Lugoj, și Creedence Clearwater Reborn din Ungaria.

Trupa Cezar Costescu Fusion Band este o prezenţă binecunoscută publicului lugojean liderul acesteia având o bogată și îndelungată activitate muzicală.


Cezar Costescu a fost  “cel mai bun chitarist al anului “, în 1986, la Festivalul Rock de la Ramnicu Vâlcea şi a susţinut o serie de recitaluri în decursul anilor.

Trupa Creedence Clearwater Reborn din Ungaria interpretează coveruri ale legendarei Creedence Clearwater Revival. Formaţia maghiară este alcătuită din Csákvári László (voce, chitară), Kajtár Tamás (bass),  Jurisits Miklós (chitară, voce) şi Jurisits Marcell (tobe). Trupa a luat naştere anul trecut şi este singura formaţie tribut CCR din ţara vecină. Repertoriul lor, alcătuit din piesele legendarei trupe americane, a avut parte de un succes deosebit în rândurile melomanilor din ţara vecină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.