Revelion de poveste pentru amatorii de muzică electronică, alături de francezii de...

Revelion de poveste pentru amatorii de muzică electronică, alături de francezii de la dOP, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

party

Fanii muzicii electronice vor avea parte de un Revelion deosebit, la Timişoara, care se va desfăşura sub genericul „Last Night On Earth” și în cadrul căruia se vor reuni câţiva reprezentanţi de calibru „greu“ în rândul amatorilor de petreceri.

Invitaţii speciali ai acestui eveniment sunt trio-ul francez dOP. Proiectul este clasat printre primele trei live act-uri din lume, potrivit top-ului realizat de Resident Advisor. În tot acest timp, câştigându-şi notorietatea în România și umplând până la refuz toate locaţiile în care au cântat până în prezent, francezii de la dOP reuşesc să strângă toată lumea bună şi să electrizeze întreaga asistenţă cu sound-ul lor inconfundabil.


Băieţii de la dOP abordează un stil muzical foarte potrivit ringului de dans. Le place să se piardă în tipare, trecând treptat de la unul la altul astfel încât progresia ia aproape o calitate ritualică mai ales când se mulează cu ritmurile lor pe vocea lui Illel. Trio-ul francez a susţinut concerte live la cele mai mari festivaluri de gen din lume dar şi în unele dintre cele mai importante cluburi, printre care Fabric, Le Rex sau Pacha Ibiza. Printre cele mai importante piese semnate dOP se afla Walk The Line, Just a Man şi Genius of the Crowd. Petrecăreţii timişoreni au avut ocazia să asiste la un memorabil show al francezilor în oraşul nostru în luna martie a acestui an.

Alături de dOP la faţa locului vor mai mixa Atapy, Mahony, Just2, Olivian Nour, Punu şi Ulises. Petrecerea va avea loc în fostul club Youtopia (strada Pestalozzi nr. 22) şi va avea parte de două scene diferite (Main şi Casino). Biletele de intrare pentru acest party, care va avea loc joi 31 decembrie, de la ora 22.00, costă 60 lei în avans şi 70 lei la faţa locului, cei interesaţi având parte şi de diverse alte pachete de servicii, care se pot comanda la telefonul 0745.044.515.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.