„Revin întotdeauna cu inima deschisă la Timişoara“. Alexandra Uşurelu susţine un concert...

„Revin întotdeauna cu inima deschisă la Timişoara“. Alexandra Uşurelu susţine un concert extraordinar în oraşul de pe Bega VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

alexandrausureluAlexandra Uşurelu revine cu un concert extraordinar la Timișoara, recitalul ei urmând să se desfăşoare vineri, 18 decembrie, de la ora 21.00, la Porto Arte.

Solista a debutat în cadrul Galei „Femeia Contează”, la invitaţia lui Gabriel Cotabiţă, unde a lansat, alături de Walter Dionisie, melodia „Preţul Corect” (muzica Walter Dionisie, versuri Anca Oprescu), fiind remarcată de Andreea Marin, din partea căreia a primit o bursă. În iarna aceluiaşi an, în decembrie 2011, colaborează cu VUNK pentru duetul „Nopţile trec (doar visele rămân)”, duet ce apare ulterior pe albumul „Nu scapă nimeni (fără emoţii)” şi, în 2013, devine genericul serialului TV „Îngeri pierduţi”.

În luna martie a acestui an, solista a susţinut un concert în oraşul nostru în deschiderea turneului Înconjurul lumii cu VUNK. Alexandra Uşurelu a sprijinit campania „Plantăm fapte bune în România” – inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat.

Artista a lansat videoclipul „Prețul corect”, care vorbeşte despre locul în care ar trebui să ne întoarcem.


Cântecul se regăseşte pe albumul „La capătul lumii” și este scris de Walter Dionisie pe versurile Ancăi Dionisie, fiind produs de Bobby Stoica. Albumul a primit premiul pentru cel mai bun album al anului 2015 la Mamaia Music Awards, fiind și unul dintre cele mai bine vândute albume independente din România în acest an. Filmările videoclipului au fost realizate exclusiv în exterior, în locuri cu natură sălbatică şi în zone afectate de defrișări.

„Revin în Timişoara întotdeauna cu inima deschisă, a fost unul dintre primele oraşe din afara Bucureştiului unde am prezentat proiectul meu, iar publicul a fost mereu cald şi receptiv la stilul meu de muzică. Pe 18 decembrie ne vedem din nou la Porto Arte, va fi ultimul concert de club de anul acesta. Ne-am întâlnit ultima oară la Sala Capitol, în deschiderea turneului trupei VUNK, «Înconjurul lumii», de atunci a trecut jumătate de an. Pregătesc un nou concert cu orchestră simfonică, va fi prezentat în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, pe 18 ianuarie. Se va numi «#PUR» şi voi incerca să îl aduc anul viitor în Timişoara, cel mai probabil într-o sală de teatru. Concertul de la Porto Arte este singurul concert în afara Bucureştiului din această perioadă, în care repetiţiile cu orchestra ne ocupă aproape tot timpul“, ne-a declarat Alexandra Uşurelu. Biletele pentru concertul de la Porto Arte de vineri 18 decembrie costă 30 lei.

Foto: Raluca Antuca

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.