România s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin după un...

România s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin după un meci palpitant. ”Tricolorele” au ELIMINAT după prelungiri gazda Danemarca

0
DISTRIBUIȚI

romania angola amical05_resize

Naționala României de handbal feminin a realizat deja o performanță importantă la Mondialul din Danemarca. ”Tricolorele” au câștigat în fața gazdei turneului în sferturile de finală ale competiției, scor 31-30 după prelungiri. Scorul după timpul regulamentar a fost 27-27.

După ce au eliminat deținătoarea titlului, Brazilia, în optimi, România a înfruntat Danemarca.


”Tricolorele” au făcut un nou joc mare și au condus constant cu două-trei goluri spre final. De fiecare dată însă nordicele au reușit să revină în ciuda formei bune a Paulei Ungureanu. Cristina Neagu, așa cum era de așteptat, a fost motorul României, și a punctat constant. A avut însă șansa victoriei în timpul regulamentar, când a ratat ultima aruncare de la 7 metri dictată la ultima fază. În reprizele suplimentare meciul a decurs în același ritm, până la urmă Neagu și compania au ieșit câștigătoare. Extrema Ada Nechita a înscris după un atac prelungit ultimul gol al partidei, pentru 31-30!

România va întâlni vineri (ora 21.45) Norvegia în semifinalele CM 2015. Celălalt joc pentru un loc în finală e o totală surpriză: Polonia – Olanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.