Saci plini cu daruri oferiţi unor copii săraci din mai multe sate...

Saci plini cu daruri oferiţi unor copii săraci din mai multe sate din Timiş, înainte de Crăciun. Cine le-a făcut o asemenea surpriză FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1426995670">

43

Un strop de bucurie în sufletele a zeci de copii săraci din mai multe sate din judeţul Timiş a fost adus de voluntarii din cadrul Clubului Lions Timişoara Bastion. 46 de prichindei cu poveşti triste au primit câte un sac plin cu rechizite, hăinuţe, jucării şi multe dulciuri, duminică, în cadrul primei ediţii a Caravanei Lions.

Caravana Lions a însemnat un adevărat tur de forţă de peste 400 de km, pentru că într-o singură zi a oprit în unsprezece localităţi la 13 familii nevoiaşe. Potrivit organizatorilor, Caravana Lions va deveni o tradiţie şi va fi organizată în fiecare an. Mai mult, Clubul Lions Timişoara Bastion urmăreşte să ajute aceste familii şi de-a lungul întregului an, nu doar de sărbători.

„Din discuţiile purtate la faţa locului am descoperit ce probleme au şi vom încerca să-i ajutăm şi pe parcursul anului, cu ce putem. Sunt familii de câte opt persoane, doi adulţi şi şase copii care locuiesc toţi într-o încăpere de 20 de mp, fără încălzire. Alţii nu au de mai bine de doi ani curent electric. Sunt multe de făcut şi oricine doreşte să se implice este binevenit”, a declarat Vlad Mihăescu, preşedintele Clubului Lions Timişoara Bastion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.