Se știe primul jucător plecat de la ACS Poli în această iarnă....

Se știe primul jucător plecat de la ACS Poli în această iarnă. De ce e dezamăgit și cine l-ar putea urma pe lista despărțirilor

1
DISTRIBUIȚI

eduard_pap_mic

ACS Poli a rămas cu doar doi portari în lotul de seniori. Tânărul Eduard Pap a anunțat ieri seară, chiar în timp ce foștii săi colegi pierdeau la Pitești cu Steaua, că și-a încheiat conturile cu timișorenii. Goalkeeperul din Jimbolia s-a supărat după ce nu a mai primit nicio șansă la prima echipă.

Pap a rămas în afara lotului după gafa din meciul cu Astra pierdut în tur pe teren propriu de ACS Poli (scor 1-3). Portarul în vârstă de 21 de ani nu și-a ascuns dezamăgirea pentru felul în care a fost tratat, dar spune că decizia despărțirii a venit de comun acord. ”Am greşit, dar nu este normal ce mi s-a întâmplat, nu am mai prins lotul primei echipe.


A fost o despărţire amiabilă, le doresc tot binele. Rămâne de văzut ce voi face cu viitorul meu, probabil că în următoarele două săptămâni îmi voi găsi o echipă”, a declarat Edi Pap în cadrul emisiunii ”Liga de Vest” de la postul Tele Nova.

Portarul a semnat în urmă cu aproape doi ani cu ACS Poli și situația sa nu era nici contractual foarte simplă. Clubul lui Marcel Băban având în continuare drepturi asupra sa. Pap nu e singurul jucător căzut în dizgrație la echipa de Liga I timișoreană. Cristian Boldea nu a prins lotul de Liga I și ar urma la rândul său să se despartă de club. În timp ce Alex Popovici și Adrian Poparadu, care au evoluat foarte puțin în acest sezon, s-ar putea alătura lui ASU Poli. Dacă problemele financiare persistă însă, ACS Poli ar putea decide să păstreze o parte din jucătorii cu salarii mici, în cazul unor oferte pentru remarcații Hernandez ori Llorente. Străinii care mai degrabă au dezamăgit sunt Sarmov și Rufino.

3 jocuri a bifat Eduard Pap în acest sezon de Liga I

1 COMENTARIU

  1. Tipic ,,, ca-la noi la nimenia Pap a gresit intradevar cu Astra dar sa-nu uitam ca are 21 de ani ,,dar NEAMTU la 36 de ani ce scuza mai are cu Dinamo a gafat mai ceva ca Pap si neamai ingropat in 3 meciuri ,,cum de asta a aparat incontinuare ,,, cam da cu semnul intrebari … deci asta na fost nici macar scos din postura de titular ,,atunci acest Copil de ce a fost executat si dat la o parte ,,si Pensionaru de NEAMT apara in continuare ,,, asta stie STANCIU cu FLOCEA aceste doua persoane care va duce aceasta echipa inapoi in B cu jmenuriile lor ,,pacat am mai pierdut un tanar Talentat ,,ma intreb ce se va intampla cu Bocsan dupa greseala de la Steaua ,, tineri nau voie sa greseasca ca automat sunt Executati dar FOSIILELE aduse de Alexa si Stanciu au voie ex …. CANU —LUCHIN —SARMOV —KHIRSTAIN—Zicu cu Goga nu prea gresesc ca nu au cand ca nu prea joaca pentru salariile ce le iau … CROITORU nu intra ca nul inghite Flocea pacat ca am grezut in acest proiect care e plin de lipitori care isi urmaresc interesele RUSINE sa va fie si voua si la DEBILU ala de ROBU care se crede Abramovici pe bani nostriii….. PAP multumim pentru tot si sa ai bafta incontinuare suntem sigurii ca iti vei gasi o echipa unde vei putea sati demonstrezi calitatiile …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.