Şeful CJ Timiș, Titu Bojin, anunţă că la anul va cumpăra elicopter...

Şeful CJ Timiș, Titu Bojin, anunţă că la anul va cumpăra elicopter pentru Spitalul Judeţean Timişoara. Ce alte dotări vor fi achiziţionate

1
DISTRIBUIȚI

elicopter_SMURD

Anunţ important făcut astăzi de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, care a susţinut o conferinţă de presă de final de an.


După ce a enumerat realizările acestui an, Bojin a declarat că „de anul viitor, Timișul va avea elicopter SMURD, cumpărat din banii Consiliului Județean Timiș. Anul viitor o să propunem pentru Spitalul Județean cumpărarea a trei sau patru salvări, în funcție de cum ne punem de acord cu colegii de la spital, ISU și Salvare, pe care le vom plăti de la noi, în așa fel încât să nu avem probleme și vom propune cumpărarea unui elicopter. CJ Timiș va aloca bani pentru cumpărarea unui elicopter”.

Ideea este mai veche, datând de pe vremea fostului preşedinte al CJT, Constantin Ostaficiuc, iar chiar și Guvernul a promis timișului elicopter încă de acum trei ani, mesaj transmis de același Titu Bojin, însă fără ca promisiunea să se concretizeze.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.