Șeful Poliției Gătaia, prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă....

Șeful Poliției Gătaia, prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Care a fost decizia

0
DISTRIBUIȚI

catuse

Acuzat de săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, după ce a lovit un om care ulterior agresiunii a decedat, Daniel Disagă, șeful Poliției Gătaia, a fost prezentat astăzi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Judecătorii au aprobat cererea procurorilor, astfel că polițistul, reținut de ieri, rămâne în continuare după gratii.

„În data de 09.08.2014, în jurul orei 17.30, în timp ce se afla în biroul de investigaţii criminale din sediul Poliţiei oraşului Gătaia, Daniel Ion Disagă, ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Timiş, i-a aplicat victimei I.


G. aflată sub influenţa alcoolului o lovitură de pumn în zona bărbiei, lovitură în urma căreia victima s-a dezechilibrat şi a căzut apoi pe podea, iar în cădere s-a lovit cu capul de mobilierul din zonă precum şi de parchetul laminat de pe jos, suferind în acest mod un traumatism cranio-cerebral închis soldat cu hemoragie cerebrală, leziuni traumatice ce au condus apoi în scurt timp la decesul acesteia”, a transmis Ion Brașoveanu, prim-procurorul parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, instituție care a anchetat cazul.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Ion Daniel Disaga (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Cererea a fost admisă de către Tribunalul Timiş, instanţa de judecată dispunând emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.