ȘOC la Ripensia după o toamnă încheiată pe primul loc în Liga...

ȘOC la Ripensia după o toamnă încheiată pe primul loc în Liga a IV-a Timiș. Ce decizie drastică a luat conducerea roș-galbenilor

2
DISTRIBUIȚI

ripensia viitorul (19)

FC Ripensia Timișoara a surprins printr-un comunicat postat chiar în zi de sărbătoare. Deși roș-galbenii au încheiat turul de campionat pe primul loc în D-Timiș, conducerea clubului a decis să se despartă de antrenorul principal Cosmin Stan.

Intrată în vacanță, formația care evoluează în Ciarda Roșie are parte de o schimbare majoră în iarnă. Chiar dacă ”Ripi” a încheiat anul 2015 pe locul 1 în Liga a IV-a, membrii Consiliului Director al clubului nu au fost încântați de ce au văzut în toamnă pe teren.


Acolo unde s-a dus o luptă aprigă cu Voința Mașloc, grupare aflată pe locul 2 la egalitate de puncte cu Ripensia (41 de puncte). Prin urmare aceștia au hotărât încheierea conturilor cu tehnicianul Cosmin Stan. ”Fotbal vest” scria azi despre această posibilitate, dar nu așa de curând, mai ales că deocamdată nu s-a anunțat înlocuitorul. Stan preluase frâiele Ripensiei după eșecul cu 2-6 suferit de roș-galbeni cu ASU Poli în campionat. Hotărârea pare una după modelul alb-violeților aflați acum în fotoliul de lider în C4. Echipa de pe ”Știința” renunțând la rândul ei la serviciile lui Paul Codrea după ce era lideră la jumătatea campionatului în care a și promovat.

”Consiliul Director al FC Ripensia Timisoara a hotărât renunțarea la serviciile domnului Cosmin Stan cu privire la pregătirea primei echipe a clubului. Dorim, pe această cale, să-i transmitem mulțumirile noastre pentru activitatea depusă în cei 2 ani și jumătate în care a făcut parte din echipa noastră tehnică, pentru performanțele realizate, pentru dedicare și implicare”, se arată în comunicatul clubului timișorean.

Cosmin Stan, fostul antrenor al Ripensiei, și Radu Ienovan, președintele CD al clubului, nu au putut fi contactați de PRESSALERT.ro pentru mai multe comentarii.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.