Spitalul din Timişoara în care pacienţii depun cele mai puţine cereri de...

Spitalul din Timişoara în care pacienţii depun cele mai puţine cereri de decontare a cheltuielilor făcute pe perioada spitalizării. Când sunt nevoiţi să cumpere medicamente

0
DISTRIBUIȚI

municipal

Un spital din Timişoara nu are plăţi restante la furnizori, nu are un deficit major de personal medical şi nici nu-i prea pune pe pacienţi să cumpere medicamente sau materiale sanitare atunci când sunt spitalizaţi.


Vorbim de Spitalul Municipal Timişoara, în care sunt internaţi, anual, aproximativ 37.000 de bolnavi.

Octavian Mazilu, managerul Spitalului Municipal Timişoara, a declarat că aici sunt angajaţi peste 2.100 de oameni, dintre care 300 de doctori. Directorul unităţii medicale se laudă cu faptul că bolnavii care ajung să fie internaţi la „Municipal” depun foarte puţine cereri de decontare a cheltuielilor pe care le fac pe perioada spitalizării, semn că aceştia nu sunt puşi să cumpere medicamente sau materiale sanitare.

„Avem un număr foarte redus în ceea ce priveşte cererile de decontare a cheltuielilor făcute de pacienţi. Când există astfel de cereri, acest lucru se întâmplă pentru că încep să fie probleme în ceea ce priveşte aprovizionarea cu medicamente şi materiale sanitare prin intermediul programelor naţionale”, a explicat Octavian Mazilu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.