Stațiunile sârbești, promovate la Timișoara. Câți kilometri de pârtie are cel mai...

Stațiunile sârbești, promovate la Timișoara. Câți kilometri de pârtie are cel mai cunoscut centru de ski din țara vecină GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1284670782">

statiuni iarna serbia (13)

Raska, Kopaonik, Brezece sau Brus se numără printre staţiunile care sunt considerate perle ale turismului de iarnă din Serbia. Şi pentru acest sezon estival, aflat la început, portofoliul de servicii turistice din aceste staţiuni emblematice, care aparţin spaţiului cultural al Banatului, cuprinde oferte de nerefuzat.

Zona Kopaonik este deja cunoscută multor bănăţeni şi timişoreni, tot mai atraşi de frumuseţea locurilor şi de serviciile oferite. Numai anul trecut, numărul turiştilor români a crescut cu 33 la sută, iar acum aproximativ jumătate din oaspeţi sunt români. Radenko Cvetic, directorul organizaţiei de turism Kopaonik, spune că atractivitatea celui mai cunoscut centru de ski din Serbia a crescut în urma investiţiilor majore făcute, în momentul de faţă turiştii având la dispoziţie 64 kilometri de pârtie de ski şi 24 de kilometri de ski-lift. Pe toată durata iernii este zăpadă din abundenţă iar dacă stratul de omăt natural lipseşte, tunurile de zăpadă cu care sunt dotate pârtiile îl suplinesc cu succes.

Preţurile sunt foarte accesibile, un personal calificat asigură servicii la standarde ridicate iar turiştii români, al căror număr este în creştere, beneficiază de promoţii care oferă pachete turistice cu reduceri foarte tentante. Nu în ultimul rând, distanţa de la Timişoara până în complexul turistic Kopaonik este sub 400 de kilometri şi poate fi parcursă în doar câteva ore. Zona, accesibilă din mai multe direcţii, şi frumuseţile ei naturale o recomandă ca pe o destinaţie turistică în orice anotimp al anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.