Studenţii din Timişoara, încurajaţi să îi scrie lui „Moş EduCrăciun”. Unde vor...

Studenţii din Timişoara, încurajaţi să îi scrie lui „Moş EduCrăciun”. Unde vor ajunge mesajele lor cu privire la educaţia din România

0
DISTRIBUIȚI

protest studenti

„Scrie-i lui Moş EduCrăciun” – acesta este numele unei campanii inedite lansate de mai mulţi studenţi din Timişoara înainte de sărbătorile de iarnă. Astfel, tinerii care doresc o educaţie universitară mai bună sunt încurajaţi să se pozeze la unul din stand-urile EduCrăciun şi să scrie o mini-scrisoare. Mesajul studenţilor va ajunge la Ministerul Educaţiei Naţionale.

„Dacă până acum nevoile studenţilor au fost cerute prin proteste, dezbateri şi negocieri, acum o vom face într-un mod paşnic şi diplomat, şi anume prin scrisori nominale.


Fiecare student participant în campanie îşi va scrie propria scrisoare în care va exprima nevoile vizavi de educaţia universitară de care beneficiază. Unde mai pui că te şi premiem cu una din cele trei tablete MindsHub şi multe alte bunătăţi! Dar lucrurile nu se opresc aici. Noi vom ajuta ca aceste gânduri să ajungă mai departe. Avem oportunitatea de a face un “parteneriat” cu Moş Crăciun pentru a ne îndeplini visele şi nu oricum, ci mergând direct la sursă, la Ministerul Educaţiei Naţionale”, au scris pe Facebook studenţii din MindsHub, care şi-au propus să schimbe în bine faţa educaţiei.

Studenţii care doresc să se implice în campanie sunt aşteptaţi în perioada 15 – 17 decembrie la standurile MindsHub amplasate în holurile mai multor facultăţi de la Universitatea de Vest şi Universitatea Politehnica din Timişoara. Mai multe detalii despre campania „Scrie-i lui Moş EduCrăciun” sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.