Suntem pe mâini bune: Serviciul de Ambulanță din Timiș, cel mai bun...

Suntem pe mâini bune: Serviciul de Ambulanță din Timiș, cel mai bun din țară. La ce concurs a obținut marele premiu

0
DISTRIBUIȚI

IMG-20151204-WA0049

Serviciul de Ambulanță al Județului Timiș este cel mai bun din țară. Cele două echipaje care au participat la Concursul Național al Echipajelor de Ambulanță, cu medic și cu asistent, la sfârșitul lunii trecute, au reușit performanța de a se clasa, din nou, pe primul loc. În total, în cadrul competiției care s-a desfășurat la Sibiu s-au înscris 20 de echipaje din întreaga țară.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță Timiș, cele două echipaje au avut de susținut câte două probe fiecare.


„La toate edițiile concursului am obținut premii. Este destul de greu de obținut primul loc, dar merită, fiecare echipaj a avut de rezolvat cazuri dificile, manevre de resuscitare în cazul unui stop cardiorespirator și unul cu politraumă. Suntem bucuroși că am făcut dovada, încă o dată, că cele mai bune echipaje de pe ambulanță sunt în Timiș”, a explicat, astăzi, Leonida Iancu.

Doctorul Florin Crișan, cel care a condus echipajul cu medic al Serviciului de Ambulanță Timiș la concursul din Sibiu, a precizat că echipa a avut de rezolvat două cazuri deosebite. „Concurența a fost mai puternică față de anii precedenți, echipajele au venit bine pregătite, dar am reușit să ne coordonăm și să obținem locul întâi”, a explicat medicul timișorean.

Echipajul cu asistent a fost pregătit de Liliana Dohotariu, care povestește că pune multă pasiune în tot ceea ce face. „Îmi place mult meseria pe care o fac, dar și să pregătesc oamenii. Mă bucur că pot ajuta la formarea angajaților noștri, ne face plăcere să ne aflăm în elita țării ca și echipaje medicale de urgență. Este important că populația Timișului, apelând la serviciul de ambulanță, va beneficia întotdeauna de o asistență medicală de urgență prespitalicească de calitate. Concursul doar vine să încununeze munca noastră”, a precizat Liliana Dohotariu.

Aproximativ 350 de intervenții realizează, zilnic, Serviciul de Ambulanță Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.