Suporterii lui ASU Poli continuă tradiția actelor de caritate. Cum pot fi...

Suporterii lui ASU Poli continuă tradiția actelor de caritate. Cum pot fi ajutați copiii nevoiași de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

drucke (11)

La fel ca în anii trecuți, în luna decembrie, Asociația Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” demarează o campanie de ajutorare a familiilor sărace. Cu ocazia ”Acțiunii de Crăciun” 2015 susținătorii lui ASU Politehnica au decis să strângă la următorul meci jucării și rechizite pentru copiii care au nevoie de sprijin.

Fanii de la fotbal au făcut în anii trecuți numeroase gesturi frumoase.


Au dus alimente familiilor mai sărace din județul Timiș și le-au adus zâmbetul pe buze, cel puțin de Crăciun, copiilor din zona Timișoarei prin cadourile făcute. Și în acest an ”huliganii” vor să fie exemplu pozitiv. Cu ocazia partidei de sâmbătă, cu Măgura Cisnădie, Druckeria face apel la concetățenii cu inimă mare.

”Și anul acesta ne propunem să facem viața unor oameni mai bună, prin intermediul Acțiunii de Crăciun Druckeria. Copilul tău a crescut și ai rămas cu jucării pe cap? Adu-le sâmbătă, la meciul cu Cisnădie și lasă-le la FanShop sau aruncă-le pe pista de alergare a stadionului, ne vom ocupa noi să le luăm.

De asemenea puteți aduce și rechizite școlare pentru clasele I-IV, alături de jucării. Împreună facem lucruri mari! Ne vedem sâmbătă, pe Stadion Știinta”, se arată pe pagina de Facebook a clubului timișorean.

ASU Poli joacă ultimul meci al turului în Liga a III-a, sâmbătă, de la ora 14.00, cu formația Măgura Cisnădie.

Foto: ASU Politehnica / Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.