SURPRIZĂ Naționala României ar putea juca un amical la Timișoara înainte de...

SURPRIZĂ Naționala României ar putea juca un amical la Timișoara înainte de Euro 2016. Ce variantă mai are FRF

0
DISTRIBUIȚI

ROMANIA-DAN-11

Suporterii bănățeni ai ”tricolorilor” ar putea avea parte de o surpriză la primăvară. Echipa de seniori a naționalei ar putea reveni pe Bega după mai bine de cinci ani. Timișoara a fost anunțată ca variantă pentru un joc test al selecționatei pregătite de Anghel Iordănescu înainte de Euro 2016.

Anunțul a fost făcut ieri de președintele FRF Răzvan Burleanu la o conferință în cadrul căreia a fost prezentat un nou sponsor al naționalei.


Federalii au spus inițial că un joc amical din primăvară va avea loc sigur pe Cluj Arena. Cum jocul cu Spania din 27 martie se va desfășura mai mult ca sigur pe Arena Națională, mai există două date pe care se ”bat” bănățenii și ardelenii. ”Dan Păltinișanu” ar putea reintra în circuitul jocurilor internaționale cu patru zile mai devreme față de întâlnirea cu ibericii.

”În lunile ianuarie şi februarie vom face un cantonament cu jucătorii din ţară şi vom avea şi trei meciuri amicale. Pe 23 martie pregătim un meci amical pe care îl vom juca în ţară, iar în momentul de faţă analizăm posibilităţile de a merge la Cluj sau Timişoara. Mai apoi, urmează cantonamentul de dinainte de Euro, în care vom disputa două meciuri amicale, iar în jurul datei de 5 iunie pregătim un alt meci amical pe teritoriul României”, a declarat Răzvan Burleanu.

Echipa României nu a mai evoluat în Banat în ultimii cinci ani decât prin naționalele de juniori. Ultimul joc interțări pe Bega a fost întâlnirea cu Israel din primăvara lui 2010, scor 0-2. Iar în campania pentru Euro 2008 s-a desfășurat și ultimul meci oficial aici al echipei naționale, a fost o victorie cu 2-0 în fața Sloveniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.