Terenurile străine, INTERZISE ”Leilor din Banat”. BC Timișoara mai are un singur...

Terenurile străine, INTERZISE ”Leilor din Banat”. BC Timișoara mai are un singur meci de jucat în 2015

0
DISTRIBUIȚI

Craiova  bct(8)

BC Timișoara a pierdut ieri la Craiova ultimul meci pe teren străin din acest an. În sezonul 2015-16 ”leii” nu au reușit să câștige nicio partidă în deplasare și mai au de disputat o partidă importantă pe teren propriu, cu nou promovata Phoenix Galați.

După succesul surprinzător de pe teren propriu cu CSM Oradea, baschetbaliștii alb-violeți au cedat pe terenul lui SCM U Craiova, scor 75-96.


Elevii lui Milorad Perovic au reușit să se impună doar în ultimul sfert al partidei din Oltenia (21-18), după ce cedase inițiativa în primele trei: 19-32, 12-22 și 23-24. Principalul marcator al gazdelor a fost veteranul Cătălin Burlacu, cu 17 puncte. Pe lista marcatorilor olteni s-au aflat și doi ex-bănățeni: Pilcevic (12 puncte) și Bogdan Popescu (4). Pentru BCT coșgheter a fost Jelenic, autor a 21 de puncte. Smith l-a urmat între marcatori, cu 14 puncte.

”Leii” au rămas cu doar două victorii în LNB și au fost egalați în clasament de codașa din Mediaș, care a câștigat cu Tg. Jiu. Ultimul meci din 2015 al lui BC Timișoara va fi luni, 28 decembrie, pe teren propriu cu Phoenix Galați, grupare care e o poziție mai sus, locul 10, cu patru victorii în aces sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.