Timișoara Saracens a dominat lupta pentru SUPERLATIVELE anului 2015 în rugby-ul românesc....

Timișoara Saracens a dominat lupta pentru SUPERLATIVELE anului 2015 în rugby-ul românesc. Ce premiu le-a ”scăpat” jucătorilor bănățeni

0
DISTRIBUIȚI

34_resize

Clubul bănățean a luat cele mai multe premii la Gala Rugby-ului Românesc. Timișoara Saracens a dat cel mai bun marcator, cel mai bun antrenor și cel mai bun străin din SuperLiga. Singurul premiu important care nu a ajuns tot pe Bega e cel pentru cel mai bun jucător român din campionatul intern.

Cătălin Fercu, ”sarazin” de Londra acum a fost desemnat cel mai bun român din străinătate în urma voturilor de pe site-ul frr.ro.


Pe plan intern s-a impus Viorel Lucaci de la Steaua, care a câștigat la mustață în fața lui Valentin Popârlan, tot de la RCM, aici bănățenii au mai avut doi nominalizați, Stelian Burcea și Paula Kinikinilau, clasați pe locurile 4 și 3. În rest marile distincții tot către vest au plecat.

Premiul pentru cel mai bun stranier din SuperLiga i-a revenit lui Tangimana Fonovai iar pentru cel mai bun antrenor lui Grainger Heikell. În timp ce Saracens RCM și-a acontat și superlativul pentru cel mai bun marcator, premiu ajuns la Valentin Calafeteanu.

Timișoara Saracens și-a acontat logic și premiul pentru cea mai bună echipă din 2015. An în care a realizat o triplă: Cupă, Cupa Regelui și SuperLiga. Lista completă a premiilor poate fi vizualizată aici. 

Mâine, de la ora 12.30, bănățenii încheie anul cu un meci în calificările Challenge Cup, împotriva echipei Fiamme Oro Rugby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.