Timișoreanca Cristina Bălan este ”Vocea” României. De ce a dispărut o perioadă...

Timișoreanca Cristina Bălan este ”Vocea” României. De ce a dispărut o perioadă de pe scena muzicală

0
DISTRIBUIȚI

12348037_10153457528188411_8040568607627029707_n

Tânăra a câștigat cunoscutul concurs difuzat de Pro TV.

Cristina Bălan, singura solistă din competiție, a devenit cunoscută publicului datorită trupei Impact din care a făcut parte.


Cu show-ul din aseara aceasta, ea a cucerit inimile telespectatorilor. Aceasta a primit şi marele premiu, în valoarea de 100.000 de euro.

”(…) sunt într-o stare în care în minte mi se perindă doar versurile pieselor pe care le voi cânta.Ce să vă spun despre ce simt? Cu ce culori să vă pictez tabloul acestei experiențe? În orice caz, acum mi-e imposibil.

Dar vă spun că abia aștept să cânt capodoperele pe care le-am pregătit! Să vă, să-mi, să le cânt tuturor celor care mai cred în muzică”, scria Cristina Bălan pe pagina sa de Facebook, în după-amiaza zilei de vineri.

Ceea ce nu știe oricine despre absolventa Colegiului Național de Artă ”Ion Vidu„ cu voce măiastră care a fost solista trupei Impact și a pus pe picioare trupa ABCD este că a revenit pe scenă după doi ani în care s-a dedicate excluisv copiilor. Cristina Bălan este, din 2013, mama a doi gemeni, Toma și Matei. ( Sursa foto: Facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.