Timişorenii de la Dirty Nano şi John Trend au lansat un remix...

Timişorenii de la Dirty Nano şi John Trend au lansat un remix la casa de discuri Armada VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

 

epic mood (4) [1280x768]

Proiectul Dirty Nano a lansat un nou remix, alături de John Trend. Este vorba despre un remake făcut piesei High on You, hit-ul deep house produs de către DJ-ul german Sebastien, featuring Hagedorn pe vocal. Nu vorbim despre orice fel de remix, ci despre o variantă oficială, scoasă sub label-ul The Bearded Man, ce aparține colosului Armada Music. Piesa este proaspăt urcată online, pe canalul oficial al casei de discuri Armada.


Duo-ul Dirty Nano, precum și John Trend, DJ resident al clubului Epic Society și Ponton Casa Baraj Văliug, au creat magie în studioul de producție. Ei sunt responsabili pentru remix-uri foarte cool precum The Four Five Seconds Bootleg, The See You Again Bootleg și The Hello Bootleg, piese cu mult succes în clubbing-ul național, precum și internațional. Nimeni nu știa cine stă în spatele conceptului destinat iubitorilor deep house/ indie dance și nu disco, iar secretul a fost păstrat bine pentru primii ani, de la începuturile sale din 2011.

Surpriza a fost cu atât mai plăcută când fanii le-au aflat identitatea celor ce aduc atât de mult vibe pozitiv în scena electronică. Tinu Vidaicu și George Hora sunt cei doi artiști care trag sforile din spatele pseudonimului Dirty Nano și își strâng în jurul lor un cult muzical la 120 BPM. Armada Music este o casă de discuri din Olanda, ce a fost fondată în 2003 de Armin Van Buuren, Maykel Piron şi David Lewis iar printre numele care scot piese la acest label se numără Andy Moor, BT, Chicane, Conjure One, Dash Berlin, Emma Hewitt, Lost Frequencies, Paul Oakenfold, Pretty Pink sau Tube & Berger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.