„MERITOCRAŢIE” Fiul lui Sorin Munteanu, candidatul traseist al PNL pentru Buziaş, vrea...

„MERITOCRAŢIE” Fiul lui Sorin Munteanu, candidatul traseist al PNL pentru Buziaş, vrea criterii de integritate pentru tot partidul. Vezi ce spune despre situaţia părintelui

1
DISTRIBUIȚI

cocean bitea pnl

Tinerii liberali din PNL Timiș au decis: nu vor susţine niciun candidat care are probleme cu legea sau care nu respectă cele zece criterii de integritate care vor fi adoptate mâine de PNL, în cadrul Consiliului Național de Coordonare. În acest sens, cei doi copreşedinţi ai TNL Timiş, Liviu Cocean şi Nicu Bitea şi copreşedintele TNL Timişoara, Alex Munteanu astăzi au ieşit în faţa presei pentru a explica faptul că PNL va selecta cu grijă candidaţii pentru alegerile din 2016.

Cocean a precizat că „cred că este un lucru din punctul nostru de vedere, fără a fi subiectivi, este un lucru salutar și spune mult despre faptul că în TNL tineretul are o voce și poate să producă plus valoare”.


Bitea a declarat că „mâine vom avea şedinţa de Consiliu Naţional de Cordonare la Bucureşti. Vom vota cele zece criterii care există, mâine în urma votului vom vedea ce se va întâmpla şi bineînţeles în urma acestor criterii eu sunt sigur că PNL nu va promova şi nu va susţine niciun candidat care se nu încadrează”.
Totuşi criteriile par să nu se aplice pentru toţi candidaţii. Mai exact, Sorin Munteanu, care va fi candidatul PNL la Buziaş a trecut pe la nu mai puţin de patru partide – PSD, PDL, PMP şi acum PNL . Fiul său, Alex Munteanu, aprig susţinător al criteriilor susţine că „cunoscându-l pe tatăl meu, este un om integru, consider că va fi om potrivit pentru a conduce Primăria Buziaş, dar dacă este să discutăm despre criteriile de integritate propuse de PNL probabil că va avea o anumită problemă pe care şi-o asumă”.

1 COMENTARIU

  1. drogatii astia vorbesc despre integritate!!!!!!!!!!!!!!! astia nu stiu gramatica, dar vor sa conduca ceva, orice………… Oameni buni , aia care mai aveti ceva in cap, nu mai puneti botul la toate javrele astea.
    pe astia daca ii urmariti ii vedeti in fiecare weekend pe la valiug sau prin praga. Exact de astia avem nevoie, de curvele lui Robu si de incultii din pnl…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.