Titu Bojin, convins că mulţi dintre actualii primari vor refuza un nou...

Titu Bojin, convins că mulţi dintre actualii primari vor refuza un nou mandat pentru alegerile din 2016. Ce motive ar avea

3
DISTRIBUIȚI

titu bojin la vot 11

Alegerile din 2016 vor aduce schimbări importante la nivelul conducerilor primăriilor din judeţul Timiş. Sau cel puţin asta susţine preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, care a fost până la finele anului trecut şi preşedinte al PSD Timiş. Acesta e convins că în circa un sfert din localităţile judeţului vor veni primari noi. „Vor candida toţi care vor pentru că sunt suficient de mulţi primari care nu vor. Unii dintre ei sunt la o anumită vârstă, unii dintre ei consideră că interdicţiile de primar pe care le au de a nu mai putea participa la viaţa economico-socială sub nicio formă nici ei, nici familiile lor sunt prea stricte.


După părerea mea, sunt vreo zece care nu vor mai candida la nivelul județului. Vor fi și de la alte partide care nu mai doresc să candideze și eu zic că am o relație foarte bună cu primarii și nu cred că este altcineva care să aibă informații mai bune, mai de suflet. Pot să fie opt sau zece sau 12, nu cred că asta are foarte mare importanță. Din cei 99 de primari vreo 20 sau 25 nu vor mai ieşi, vor ieşi alţii”, declarat Bojin. Acesta e convins că deşi până acum circa trei primari de la PSD şi-au anunţat intenţiile de a nu mai candida la un nou mandat, din anul 2016 mai mulţi oameni vor lua aceeaşi decizie. „ La PSD părerea mea că sunt șase, șapte sau opt care sunt hotărâți să nu mai candideze. În ianuarie în mod normal ar trebui să se stabilească niște criterii clare din punct de vedere a obligațiilor pentru primari. La ora actuală e un talmeș-balmeș administrativ și sunt foarte multe probleme din punct de vedere al unei semnături, a unei decizii sau a unui telefon știți cum e”, a completat Bojin.

3 COMENTARII

  1. Important subiect, de interes public. D-le BOJIN pentru d-voastra este interesant sa explicati cetatenilor modul in care sunteti implicat in subiectele penale. Nu trebuie in opinia mea sa va ingriloreze faptul ca nu candideaza actuali primari. Ei stiu de ce nu mai candideaza iar decizia le apartine. Indicat pentru d-voastra este sa va retrageti singur sa nu asteptati sa va ia. Retragandu-va poate scapati cu o condamnare mai usoara, cu suspendare. Sper ca ati inteles ceva din actiunile anterioare, daca nu, va meritati soarta.

  2. SUNTETI FOARTE DUPLICITARI !
    LA FIRDEA CHIAR NU GASITI UN CANDIDAT
    PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR ?
    EU CRED CA NU VA DORITI –
    VA CONVINE UN PRIMAR PDL DE 8 ANI DE ZILE ?
    JUCATI LA DOUA CAPETE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.