Titu Bojin îi ameninţă pe contestatarii săi cu candidatura pentru un nou...

Titu Bojin îi ameninţă pe contestatarii săi cu candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliul Judeţean Timiş. Vezi ce a declarat

0
DISTRIBUIȚI

bojin-vegheaza-640x426

Misterul pare să fie cuvântul de ordine atunci când vine vorba despre candidatura lui Titu Bojin pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș.

În cadrul plenului de astăzi de la Consiliul Judeţean Timiş, aleşii s-au contrat cu Bojin pe tema trecerii Parcului Industrial Tehnologic din patrimoniul CJT în grija ADETIM. Sătul să fie contrazis pe tema propunerilor pe care le face, Bojin a spus că, dacă mai este şicanat, va amâna tranşarea situaţiei PITT până în 2016, atunci când va obţine un nou mandat.


Ulterior, acesta a declarat că totul a fost o glumă.

„A fost un spirit de glumă pe care l-am avut cu colegii. Este deschisă opțiunea fiecăruia dintre consilieri, la asta mă refeream, pentru un nou mandat, inclusiv a mea, ca să pot fi să fiu în continuare consilier sau președinte, opțiunea îmi aparține. Eu cred că e prematur să discutăm de președinte, de consilieri, mai întâi trebuie să fie fiecare ales, după aceea vedem. Dar nu am exclus nici să candidez, nici să nu candidez, cred că în funcție de situația de la momentul depunerii candidaturii voi ști ce să fac. Dacă vă spun acum înainte de sărbători, nu cred că e necesar. Doar atât, că pot sau nu să candidez”, a spus Titu Bojin.

În luna septembrie, președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent la Timișoara, unde a indicat că Bojin nu va candida la un nou mandat, pentru că trebuie să lase loc oamenilor mai tineri. Conform listei oferite de PSD Timiş, Titu Bojin se află printre oamenii care vor candida pentru un post de consilier judeţean în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.