Trei jucători de la ACS Poli sunt în vizorul echipei naționale. Ce...

Trei jucători de la ACS Poli sunt în vizorul echipei naționale. Ce a spus tehnicianul timișorenilor, Florin Marin, despre grupa României la Euro 2016

3
DISTRIBUIȚI

acs-poli-fc-botosani-4

Deși nu are o poziție foarte bună în clasamentul Ligii I, clubul bănățean are jucători de care s-a interesat staff-ul echipei naționale. Claudiu Belu, Srgian Luchin și Ovidiu Popescu vor fi testați probabil la începutul anului 2016 în stagiul programat de selecționerul Anghel Iordănescu în Turcia.

Antrenorul lui ACS Poli, Florin Marin, a spus că trei dintre elevii săi se află în lotul lărgit al României.


Dacă Luchin are deja selecții la prima reprezentativă, tinerii Belu și Popescu au mai evoluat doar la tineret. ”În acest moment, am discutat cu antrenorul secund Daniel Isăilă, trei jucători sunt în vederile lor pentru turneul de pregătire din ianuarie din Turcia. Trei fac parte din lotul lărgit: Belu (foto), Luchin și Ovidiu Popescu”, a declarat Florin Marin.

Experimentatul tehnician a vorbit și despre șansele României la Euro în grupa A alături de Franța, Elveția și Albania. ”E o grupă accesibilă, Franța are prima șansă, normal. E echipa  cea mai bună iar noi cu Elveția și Albania ne luptăm pentru locul 2, nu trebuie să neglijăm Albania. S-au calificat pentru prima dată la un turneu final, dar au reușit să construiască o echipă bună și o să vedeți că o să pună probleme în această grupă. E o premieră pentru noi să deschidem Campionatul European. Va fi o motivație în plus pentru jucători. E foarte important primul joc, să nu pierzi, dar Franța e favorita grupei, poate să aspire și la câștigarea Europeanului. Nu am reușit să învingem Franța în jocurile oficiale. Dar am încredere în jucători, în stafful tehnic. Dacă vor avea toți jucătorii la dispoziție vom face o figură frumoasă”, a precizat Marin.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.