Un avion de pasageri al Air France a aterizat de urgenţă în...

Un avion de pasageri al Air France a aterizat de urgenţă în Kenya din cauza unui dispozitiv suspect. Air France: NU era bombă. Din ce era confecţionat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1019101104">

avion-malaysia-cautare-cnn

Un avion de pasageri al companiei Air France care zbura din Mauritius spre Franţa a efectuat duminică o aterizare de urgenţă în Kenya după ce în grupul sanitar a fost găsit un dispozitiv suspect, anunţă autorităţile kenyene, citate de site-ul agenţiei Reuters.

Dispozitivul suspect care a generat aterizarea de urgenţă a unui avion de pasageri al Air France în Kenya nu conţinea explozibil, anunţă compania aeriană. „Dispozitivul suspect era făcut din carton, hârtie şi un cronometru”, a declarat Frederic Gagey, directorul general al companiei Air France. „Obiectul nu conţinea substanţe explozive”, a adăugat Gagey, salutând reacţiile membrilor echipajului.

Inspectorul de poliţie kenyan Joseph Boinnet a declarat că avionul de tip Boeing 777 decolase din Mauritius cu destinaţia Paris, având la bord 459 de pasageri şi 14 membri ai echipajului.

După găsirea unui dispozitiv suspect, aeronava a aterizat în siguranţă pe Aeroportul Moi International din oraşul kenyan Mombasa.

„Experţii în explozibil au preluat dispozitivul suspect pentru a stabili dacă este vorba de o bombă”, a precizat Boinnet.

Compania Air France a confirmat incidentul, explicând că toţi pasagerii au fost evacuaţi în siguranţă pe toboganele de urgenţă.

Air France va pune la dispoziţie altă aeronavă pentru transportarea pasagerilor de la Mombasa la Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.