Un monstru de metal a apărut în faţa muzeului de artă din...

Un monstru de metal a apărut în faţa muzeului de artă din Piaţa Unirii. Vezi ce ascunde şi ce au instalat, astăzi, muncitorii GALERIE FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


p>piata unirii nou (12)

Lucrările de reamenajare a Pieţei Unirii sunt pe ultima sută de metri, rămânând de văzut dacă vor fi finalizate, totuşi, până la sfârşitul acestui an. Astăzi, a fost montat primul lampadar din piaţă, muncitorii aducând, de asemenea, bucăţi de marmură pentru mobilierul urban din piaţă. În faţa Palatului Baroc a apărut un monstru de metal, care obturează faţada clădirii care adăposteşte Muzeul de Artă. Construcţia de metal ascunde, de fapt, un punct trafo, care a rămas după lucrările de reamenajare în faţa muzeului şi nu într-o laterală, cum ar fi fost normal. „Numai în România se poate întâmpla asta”, comentau doi adolescenţi care treceau pe lângă „arătarea” din metal. Vezi o galerie foto realizată astăzi de fotoreporterul Adrian Pîclişan în Piaţa Unirii.

3 COMENTARII

  1. De observat și nerespectarea normelor de protecția muncii. Într-o țară civilizată așa ceva ar duce la deschiderea unor procese de natură penală, dar în Timișoara s-a „găsit” un muncitor decedat la șantierul de la pasajul Michelangelo și nimeni nu s-a scandalizat.

  2. stimabile…acela nu este un post trafo, sunt doar niste cofrete ( tablouri elecrice), ca ele au ramas in acel punct al pietei este o alta discutie, ar trebuii intrebat vreun arhitect, proiectant sau inginer cum de au fost montate in acea zona…ce mai conteaza atata timp cat raman ,stalpi, copaci betonati in mijloc de intersectie,trotuar, avem hidranti de exterior astupati in asfalt; asta-i Romania din pacate, pentru aceste ,,greseli,, , eu le consider un dezinteres total si bataie de joc, din pacate nu raspunde nimeni, cu atat mai mult toate aceste lucrari sunt executate din bani publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.