Un timișorean care și-a lăsat mașina în service a aflat de la...

Un timișorean care și-a lăsat mașina în service a aflat de la jandarmi că aceasta a fost furată. În ce stare au găsit-o oamenii legii

0
DISTRIBUIȚI

11Un microbuz furat din service a fost găsit de jandarmii timişoreni, luni, în timp ce se aflau în timpul serviciului de menţinere a ordinii publice în zona cartierului Plopi din Timişoara.


Jandarmilor din cadrul Grupării Mobile din Timişoara li s-a părut suspect Fiatul cu numărul de înmatriculare TM 17 DHJ care era accidentat şi oprit în mijlocul drumului.

„Jandarmii au verificat autovehiculul şi l-au sunat pe proprietar care a declarat că microbuzul fusese lăsat la un service auto pentru câteva reparaţii. Împreună cu proprietarul care a sosit la faţa locului, l-au sunat pe patronul service – ului care nu ştia nimic de faptul că microbuzul nu mai era în service. În urma verificărilor, jandarmii l-au îndrumat pe proprietarul microbuzului să depună plângere penală la secţia de poliţie arondată teritorial care va continua cercetările în acest caz”, transmite ofițerul de presă al Grupării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.