Vedetele din fotbalul bănățean au sărit în sprijinul Ellei. Ce tricouri au...

Vedetele din fotbalul bănățean au sărit în sprijinul Ellei. Ce tricouri au îmbrăcat Codrea, Moți și compania FOTO

0
DISTRIBUIȚI

fotbal caritate (20)

Mai multe nume cunoscute din fotbalul timișorean și nu numai au răspuns pozitiv la invitația de a disputa azi câteva jocuri în scop caritabil. Cu această ocazie spectatorii prezenți la ”Olimpia” au avut ocazia să-i vadă din nou la lucru pe Iosif Rotariu, Paul Codrea sau Cristian Dancia și, în același timp, să-i acorde un mic sprijin Ellei Marlis Stoica, o fetiță care vrea să se bucure de o copilărie normală.

Fetița în vârstă de 6 ani suferă de parapareză spastică și are dificultăți la mers, orice ajutor e binevenit pentru ca recuperarea ei să fie reușită. Astăzi, la ”Olimpia” s-a făcut un pas și în acest sens. Organizatorul Liviu Cioboată, alături de Iosif Rotariu, au reușit să-i mobilizeze pe amicii Paul Codrea, Cristi Dancia, Pepu Țurcaș și Cosmin Moți. Aceștia au făcut echipă cu un junior și cu omul de afaceri Erol Baeram.

În prima parte a serii DAF Junior a învins Casa Bunicii cu 4-2 după prelungiri în finala Cupei Horeca destinată restaurantelor și barurilor. În scenă au intrat apoi într-un meci de o repriză puștii de la grupa 2005 a LPS Banatul, care s-au străduit să impresioneze în fața echipei cu vedete. Moți și compania au îmbrăcat echipament alb-violet de la ACS Poli. Fotbalistul lui Ludogoreț s-a ales cu tricoul lui Zicu, în timp ce Codrea îl avea pe cel al lui Neagu și a arătat că nu și-a pierdut îndemânarea. Cei mari au câștigat cu 3-2. 1-0 a fost scorul meciului dintre ”Poli” și DAF iar Casa Bunicii a fost ”devastată” cu 5-0 de aceeași trupă alb-violetă în ultimul ”amical”. La final au venit și cupele iar Ella a pătruns pe teren pentru a le mulțumi jucătorilor. Spectatorii care au venit au avut ocazia să facă donații la intrare.

”Ne bucurăm că putem ajuta, suntem onorați.


Sper ca fetița Ella să poată să meargă mai departe cu recuperarea”, a spus Paul Codrea. Iosif Rotariu, care de asemenea e în formă maximă și nu-și arată deloc vârsta, e un adept al evenimentelor de acest gen. ”În primul rând mă bucur din toată inima că am organizat un prim eveniment caritabil pentru un copil care are mari probleme. Sper să mai facem astfel de evenimente, mă bucur că am reușit să aduc lângă mine mari jucători ai României, vreau să le urez La mulți ani și Sărbători fericite tuturor pe această cale”, a punctat ”Roti”. Următorul eveniment de acest gen se dorește a fi dedicat fetiței sale, Kassandra, care recent a trecut printr-o nouă operație. ”Kassandra se simte foarte bine, e la părinții mei de Crăciun. Acum o săptămână și jumătate s-a operat la Strasbourg, e foarte bine. Eu mă bucur că în Timișoara încă sunt evenimente caritabile. Ar fi benefic să fie cât mai des și să vină cât mai multă lume”, a punctat fostul internațional. Evenimentul a avut loc și cu sprijinul Fundației Popular-Europene de Strategii Sociale, Economice și Culturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.