Vi se face rău de sărbători? Unde puteţi primi îngrijiri medicale de...

Vi se face rău de sărbători? Unde puteţi primi îngrijiri medicale de urgenţă, chiar dacă nu sunteţi asigurat, în Timiş

0
DISTRIBUIȚI

spital judetean

În cazul în care vi se face rău de sărbători, nu trebuie să vă panicaţi. Asta pentru că în toate spitalele de stat din judeţul Timiş asistenţa medicală este asigurată prin unităţile de primiri urgenţe.


De asemenea, în cazul în care nu doriţi să mergeţi la o unitate de primiri urgenţe pentru a primi îngrijiri medicale, vă puteţi adresa centrelor de permanenţă din judeţ. Serviciile medicale sunt acordate tuturor persoanelor care le solicită, indiferent că sunt asigurate sau nu. Peste 40 de centre de permanenţă sunt deschise în Timiş, lista acestora este disponibilă AICI!

„Programul medical cu ocazia sărbătorilor de iarnă este normal. Sunt asigurate liniile de gardă, unitatea de primiri urgenţe şi celelalte secţii ale spitalului. Personalul va fi conform normativelor, de Crăciun şi de Revelion”, a explicat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

De asemenea, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş anunţă că în zilele de 25 decembrie şi 1 ianuarie 2016 nu va avea program de publicul. Activitatea instituţiei se va relua în data de 4 ianuarie 2016. Totodată, în judeţul Timiş vor fi deschise non-stop în timpul sărbătorilor de iarnă mai multe farmacii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.