Weekend Fashion Festival cu succes pentru creatoarea Andreea Diaconu. Vezi care e...

Weekend Fashion Festival cu succes pentru creatoarea Andreea Diaconu. Vezi care e problema fashion-ului made in Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1050835835">

12294748_1926235530934433_6069736801792447768_nCreatoarea de modă Andreea Diaconu a avut parte de un feedback extrem de pozitiv recent în cadrul Weekend Fashion Festival care a avut loc la Piteşti, unde colecţia timişorencei a primit aplauze binemeritate.

„Am avut o colecţie creată special pentru acest eveniment şi pentru această perioadă a anului. M-am bucurat că prezentarea mea a vut succes atât la publicul piteştean cât şi în rândul celor care au venit din alte oraşe pentru acest eveniment deosebit. Pentru anul viitor pregătesc alte spectacole cu creaţii inedite şi sper să pot organiza un eveniment mare şi în Timişoara“, ne-a declarat Andreea Diaconu.

În ceea ce priveşte scena fashion din Timişoara, creatoarea consideră că oraşul nostru are parte de o mulţime de creatori talentaţi, dar există o problemă. „Cred că avem foarte mult potenţial pe piaţa modei din Timişoara. Problema este că nu se ocupă nimeni de organizarea de evenimente. Am avut multe deplasări şi am văzut reacţiile publicului la un Fashion Show. Sper din suflet ca la anul să pot strânge câți mai mulți designeri pentru a realiza un eveniment deosebit. Suntem foarte mulți şi suntem buni, .ar fi păcat să nu ne facem cunoscuţi în toată ţara“, a declarat Andreea Diaconu.

Foto: Alin Puichiță & Banat Foto Studio

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.