ACS Poli, DEPĂȘITĂ la scor în primul test din Turcia. Ce echipă...

ACS Poli, DEPĂȘITĂ la scor în primul test din Turcia. Ce echipă a folosit Florin Marin

0
DISTRIBUIȚI

acs poli tg  (2)

Eșec dur pentru formația pregătită de Florin Marin în primul amical disputat în Antalya. ACS Poli a fost învinsă de locul 8 din Bulgaria, Botev Plovdiv, cu 4-1. Timișorenii au avut doar 16 nume pe ”foaie” și au fost conduși cu 1-0 la pauză. Golul de onoare a fost izbutit de fundașul Cristian Bocșan.

ACS Poli a început cel mai tare amical al iernii conform calculelor hârtiei, fără câțiva dintre jucătorii de bază rămași în lot. Elek, Goga, Ov. Popescu și Pedro Henrique au fost menajați, în timp ce unul dintre tinerii chemați în Antalya, Sântean, nu a fost folosit azi pe terenul din Lara. Printre titulari s-a regăsit și olandezul Prince Rajcomar, dar acesta nu a reușit să aibă un impact la primul meci pentru timișoreni. Francezul Rahavi Kifoueti a deschis scorul în minutul 15 pentru Botev după o acțiune personală. Javi Hernandez a fost cel mai periculos om al bănățenilor în prima repriză, Galev fiind solicitat în două-trei rânduri de șuturile spaniolului.

Partea secundă a început foarte prost pentru timișoreni, care au încasat un nou gol în chiar primul minut, de la nou intratul Vasev.


Peste alte șase minute avea să fie 3-0. Kolev profită de o pasă înceată a lui Dan Popescu și îl învinge pe Smaranda. Llorente putea reduce din diferență, dar golul a picat tot în poarta lui ACS Poli pe fondul schimbărilor. De această dată Kamberov, tot un om de pe banca bulgarilor, a fost marcator. Singura reușită a trupei pregătite de Florin Marin a venit în minutul 79, reușita aparținându-i tânărului fundaș timișorean Cristian Bocșan.

Rămasă într-un efectiv încă subțire ACS Poli va avea următorul joc amical peste două zile în zona Antalya, de această dată adversarul va fi LASK Linz, a treia clasată din eșalonul secund austriac.

ACS Poli Timișoara: Smaranda – Belu, Scutaru, Cânu, D. Popescu (61′ Fridrich) – Llorente, Melinte (46′ Bocșan) – Bărbuț, Zicu (59′ Doman), Javi Hernandez – Rajcomar (67′ Sorescu). Pe bancă: Rusu. Menajați: Elek, Goga, P. Henrique și Ov. Popescu. Antrenor: Florin Marin.

Botev Plovdiv (primul 11): Galev – J. Hristov, Terziev, K. Dimitrov, L. Marin, Gamakov, Baltanov, Ognyanov, Kifueti, Nelson, Milev. Antrenor: Nikolai Kostov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.