ACS Poli, învinsă de Luchin în cel mai tare amical al iernii....

ACS Poli, învinsă de Luchin în cel mai tare amical al iernii. Debut cu gol pentru una dintre noile achiziții ale timișorenilor

0
DISTRIBUIȚI

29ianlevskipoli1bun-816x459

Timișorenii au cedat la limită în cel mai important test din Antalya. ACS Poli a fost depășită de Levski Sofia cu 2-1 iar golul victoriei pentru bulgari a fost marcat chiar de Srgian Luchin. Un aspect pozitiv în tabăra bănățeană e debutul cu gol al lui Everon Pisas, mijlocașul olandez a deschis scorul într-un meci în care a debutat și spaniolul Abel Suarez.

Deși nu au fost prezentați oficial Everon Pisas și Abel Suarez au jucat azi contra locului 2 din Bulgaria. Primul a reușit chiar faza meciului pentru ACS Poli, a înscris la debut cu un șut la vinclu. Era minutul 26 și 1-0 pentru timișoreni, dar situația s-a schimbat total în șase minute.


Mai întâi Nar a egalat din interiorul careului pentru Levski, pentru ca apoi timișoreanul Luchin, proaspăt achiziționat de la ACS Poli să puncteze pentru 2-1 în urma unei faze fixe.

ACS Poli a avut apoi șansa de a egala. Dar Hernandez și Rajcomar nu au fost inspirați în preajma careului advers. Primul a și fost schimbat tot cu un mijlocaș spaniol după o oră de joc. E vorba de Abel Suarez, sosit de la Tenerife. Bulgarii puteau să-și liniștească finalul pe contraatac prin Ngom în minutul 86, dar atacantul cu origini africane a fost blocat în extremis de Smaranda după ce în prima fază părea că îl va depăși pe portarul timișorean.

Nici azi nu au evoluat pentru trupa lui Florin Marin Goga, Pedro Henrique și Elek iar pe lista cu jucători menajați s-a adăugat și Llorente. ACS Poli are până acum bilanț negativ în Antalya: o victorie, două egaluri și două înfrângeri. Ambele eșecuri au fost cu trupe bulgare. Duminică, ACS Poli dispută ultimul test în Turcia, împotriva georgienilor de la FC Chikhura Sachkere.

ACS Poli Timişoara: Smaranda – Belu, Bocșan, Melinte, D. Popescu (46 Fridrich) – Ov. Popescu, Sorescu – Bărbuț, J. Hernandez (61 A. Suarez), E. Pisas – Rajcomar (85 Doman). Pe bancă: Rusu. Antrenor: Florin Marin.

Levski Sofia: Jorgacevic – Luchin, Minev, S. Aleksandrov, A. Aleksandrov, Prochazka, Kostadinov, Kraev, Bedoya, Bourabia, Nar. Antrenor: Stoycho Stoev.

Foto: acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.