ACS Poli a obținut un succes și o remiză într-un triunghiular jucat...

ACS Poli a obținut un succes și o remiză într-un triunghiular jucat azi în Antalya. Cine au fost marcatorii bănățenilor în amicalele cu LASK și Sopron

0
DISTRIBUIȚI

12496208_1234023956627151_6364788557043480508_o

ACS Poli a disputat azi un triunghiular amical în Turcia în loc de un singur test cu LASK Linz. După eșecul dur suferit cu Botev Plovdiv, timișorenii au reușit să obțină împotriva austriecilor din eșalonul secund primul succes din cantonament, scor 2-0. A urmat un nou joc cu durata de 45 de minute, de această dată împotriva maghiarilor de la VSE Soproni, partidă încheiată la egalitate: 1-1. Tehnicianul Florin Marin nu a făcut foarte multe modificări între garniturile folosite azi, nici nu are prea multe opțiuni.

În primul joc al serii cu program modificat bănățenii au înfruntat echipa austriacă Linzer ASK într-o formulă de bază în actualele condiții.


ACS Poli nu a mai avut problemele defensive acuzate în duelul cu bulgarii din urmă cu două zile și a câștigat primul test de 45 de minute cu 2-0. Ambele reușite i-au aparținut spaniolului Fernando Llorente. Primul gol a venit în minutul 35 în urma unui șut de la 18 metri. În timp ce a doua reușită a fost consemnată pe final, când mijlocașul iberic a reușit să dribleze doi adversari înainte de a trimite balonul în poartă.

ACS Poli (cu LASK): Smaranda – Belu, Scutaru (cpt.), Cânu, D. Popescu – Llorente, Melinte – Bărbuț, Ov. Popescu, Javi Hernandez – Zicu. Rezerve: Rusu, Bocșan, Fridrich, Sorescu, Doman, Rajcomar. Antrenor: Florin Marin.

Cel de-al doilea amical al zilei stabilit la Belek s-a dovedit a fi mai greu deși Florin Marin nu a umblat prea mult la echipa de start. Soproni VSE, doar locul 11 în eșalonul secund maghiar, a deschis scorul în minutul 4, după o nesincronizare între Belu și Bocșan. Timișorenii au revenit în joc și după o ocazie care l-a remarcat pe nou sositul Prince Rajcomar, bară în minutul 25, ACS Poli reușea să egaleze. Marcator a fost Melinte, care a găsit vinclul de la 20 de metri două minute mai târziu.

ACS Poli (cu Sopron): Smaranda – Belu (23′ Sorescu), Scutaru (cpt.), Bocșan, D. Popescu – Llorente, Melinte – Bărbuț, Ov. Popescu, Javi Hernandez (36′ Fridrich) – Rajcomar.

Următorul test al timișorenilor în Antalya va fi conform programului inițial peste două zile, când se va juca împotriva nemților de la Carl Zeiss Jena (L4 Germania).

Foto: acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.