ACS Poli a plecat în cantonament cu un lot SUBȚIRE numeric, completat...

ACS Poli a plecat în cantonament cu un lot SUBȚIRE numeric, completat cu patru juniori. Ce jucători sunt așteptați în Antalya

1
DISTRIBUIȚI

lot acs poli (25)

Florin Marin are deocamdată doar 21 de nume sub comandă în stagiul centralizat din Turcia. Lotul îmbarcat în această dimineață include singurul nou sosit, atacantul batav Prince Rajcomar, cât și patru juniori din propria pepineră. ACS Poli a renunțat la trialiști, dar mai încearcă să realizeze trei transferuri care vor sosi direct în Antalya.

Nici Jugovic sau Alin Ignea nu au rămas la Timișoara, deși croatul părea pe cale să semneze. Astfel, pe lângă jucătorii din vechiul lot, Florin Marin mizează în Antalya pe patru tineri debutanți, portarul Daniel Rusu, născut în 1998, ar putea fi a treia opțiune în campionat, în fața colegului Mario Contra, fundașul Harald Fridrich e destul de matur iar ”aripa” Deian Sorescu s-a remarcat la ACS Poli II.


În fine, cel de-al patrulea ”mezin” e Andrei Sântean-Mezin, un jucător talentat de atac.

Până acum ACS Poli a reușit să-l ia doar pe Prince Rajcomar (30 de ani) în această iarnă. Olandezul a fost anunțat oficial la o zi după despărțirea de Rufino. Cum clubul încearcă să-și regleze balanța financiară mai e nevoie de plecări de pe ”lista neagră” pentru completarea lotului. Artean, Popovici și alți indezirabili antrenându-se acum cu echipa a doua. Pista Robert Veselovsky a fost abandonată definitiv de bănățeni, care sperau să se bazeze deja pe un nou ”nr. 1”. Totuși, un portar care să-i facă cel puțin concurență lui Smaranda va sosi direct în Turcia. Tot acolo sunt așteptate completările pe postul de fundaș central și mijlocaș central sau stânga.

Primul test pentru ACS Poli pe pământ turcesc va fi peste două zile, când elevii lui Florin Marin vor da piept cu Botev Plovdiv, locul 8 în Bulgaria și probabil cel mai solid adversar din această perioadă.

Lotul pentru Antalya: Mădălin Smaranda și Daniel Rusu (portari) – Claudiu Belu, Cristian Bocșan, Gabriel Cânu, Harald Fridrich, Cristian Scutaru, Daniel Popescu, Cristian Melinte, Cătălin Doman, Javier Hernandez, Ovidiu Popescu, Deian Sorescu, Dorin Goga, Ianis Zicu, Fernando Llorente, Cristi Bărbuț, Pedro Henrique, Robert Elek, Andrei Sântean, Prince Rajcomar.

Programul jocurilor în Turcia:

23 ianuarie: Botev Plovdiv (Bulgaria)
25 ianuarie: LASK Linz (Austria)
27 ianuarie: Carl Zeiss Jena (Germania)
31 ianuarie: FC Chikhura Sachkere (Georgia).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.