ACS Poli a reușit să se mai despartă de un ”indezirabil”. Ce...

ACS Poli a reușit să se mai despartă de un ”indezirabil”. Ce nou jucător olandez e așteptat sub comanda lui Florin Marin

0
DISTRIBUIȚI

acs poli - csu craiova (3)

ACS Poli negociază pe ultima sută de metri transferuri de urgență pentru play out-ul Ligii I. După spaniolul Abel Suarez, bănățenii îl vor înregimenta și pe olandezul Everon Pisas, venit de la Dodrecht. Între timp, timișorenii au reușit în cursul zilei să se mai despartă, temporar, de un nume aflat pe ”lista neagră”: Andrei Artean a fost împrumutat în B la CSM Râmnicu Vâlcea.

Zi încărcată la biroul clubului timișorean. Managerul sportiv Daniel Stanciu așteaptă ultimele acte pentru doi jucători noi: Abel Suarez (24 de ani), confirmat deja pe mai multe canale, și Everon Pisas, un olandez care conform debanat.ro a parafat deja la rândul său un contract cu ACS Poli. Jucătorul de numai 21 de ani a evoluat până acum doar la FC Dodrecht, club pentru care a bifat 25 de meciuri și a înscris două goluri în sezonul trecut al Eredivise, primul eșalon.


Echipa a retrogradat însă în Jupiler League. Acesta vine pe un post rămas liber prin îndepărtarea lui Curtean, cel de mijlocaș stânga.

În actuala ediție de campionat Everon Romario Elvis Pisas, încă un nume care face deliciul chibiților, a jucat șapte meciuri la prima echipă. Mutarea a fost până acum confirmată oficial doar de site-ul olandezilor, dar conform unor surse din clubul timișorean ACS Poli îl va prezenta mâine ca pe noul lor component. Ultima achiziție, a treia a iernii, poate acoperi orice post din banda stângă. La fel ca primul jucător transferat în iarnă, Prince Rajcomar, Pisas are origini în Insula Curacao.

Artean, sub comanda lui Pelici

ACS Poli se despărțise până acum de doar trei nume din duzina de jucători nedoriți. După Lazăr, Pap și Rufino a venit rândul lui Andrei Artean să spună cel puțin temporar adio Orașului de pe Bega. Mijlocașul de 22 de ani se va alătura celei de-a doua clasate din B2, CSM Râmnicu Vâlcea, sub formă de împrumut până la finele sezonului. Artean a bifat doar șapte meciuri în toamnă și va avea șansa să lupte pentru promovare sub comanda unui alt timișorean, Alexandru Pelici. Florin Marin a mai pierdut și un jucător pe care s-a bazat în 2015 în Banat, pe Srgian Luchin, plecat la Levski.

UPDATE Amical mai tare, cu Levski

În această seară ACS Poli dispută testul cu numărul 4 din Antalya, împotriva nemților de la Carl Zeiss Jena (L4), de la ora 17. De asemenea, față de programul inițial, timișorenii vor mai disputa un amical puternic, cu locul 2 din Bulgaria, Levski Sofia, chiar echipa la care s-a transferat Luchin. Meciul se dispută peste două zile, tot de la ora 17.00. Ultimul test în Turcia a rămas cu FC Chikhura Sachkere (Georgia) în 31 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.