ACS Poli a scăpat de un străin din ”lotul indezirabililor”. În ce...

ACS Poli a scăpat de un străin din ”lotul indezirabililor”. În ce condiții a plecat

0
DISTRIBUIȚI

acs poli tg  (7)

Timișorenii au o echipă întreagă de care vor să se despartă, dar întâmpină dificultăți în rezilierea contractelor. Totuși, ACS Poli a anunțat azi că a ajuns la un acord în acest sens cu spaniolul Rufino Segovia. Atacantul intrat pe lista celor nedoriți mai avea șase luni de contract și, la fel ca ceilalți, nu a dorit să plece fără a-și primi toți banii din salariile restante.

Lista pe care se mai află Curtean, Artean sau Poparadu, jucători care se pregătesc acum cu ACS Poli II, a fost scurtată azi.


Rufino Segovia del Burgo (30 ani) pleacă mai repede decât s-ar fi așteptat din Banat. Atacantul spaniol nu a impresionat în Liga I. El a evoluat în 16 partide pentru ACS Poli și a marcat două goluri, mai având și două ”assist-uri” în cont. Jucătorul sosit de la Toledo nu a mai fost dorit de Florin Marin, care a considerat că nu s-a acomodat în România.

Toți jucătorii care așteaptă să plece își vor banii la zi, sub aceste auspicii s-a produs și rezilierea de comun acord cu Rufino. Salariile restante vor fi primite atunci când vor fi virați restul banilor din drepturile TV, sumă așteptată încă de la începutul acestei săptămâni. Până acum ACS Poli s-a mai despărțit de Luchin (plecat la Levski), Pap și Lazăr, despre ultimul s-a spus că avea cel mai mare salariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.