Adevărul nu poate fi estompat. Nici chiar cu jeg

Adevărul nu poate fi estompat. Nici chiar cu jeg

4
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Am vrut, înainte de a scrie acest editorial, să intru pe pagina primarului Nicolae Robu să văd exact ce a postat în ultima vreme despre PRESSALERT.ro ca să reproduc exact. Asta doar pentru că vreau să răspund unor mizerii debitate chiar și la adresa unor colegi care nu au nicio legătură cu nimic. Stimate Nicolae Robu, dumneata dacă îi vezi pe stradă pe Vali Silaghi, Zoltan Varga, Mirela Vlăduți, Adriana Miț, Liana Păun sau Cornel Biholari nu îi cunoști. Efectiv. Cu toate astea îi insulți, ca să demonstrezi, crezi dumneata, că PRESSALERT e un site de doi lei.Ca să nu purtăm aici un război penibil, o să vă explic punctual ce vă supără.

Dezvăluirile despre Mercedesul de 74.000 de euro. Însă nu puteți nega că îl folosiți, că e cumpărat jumătate din bani publici, că legea vă permitea să cumpărați doar o mașină de 18.000 de euro, că nu ați informat CLT cu privire la penalitățile Retim și nici că după adresa făcută către aleșii locali, șeful Direcției de Mediu a rămas cu buza umflată, căci relația cu Retim a fost trecută în curtea city-managerului Sorin Drăgoi.


Nu puteți să negați nici că ați avut o factură de roaming de 3.200 de euro și că după asta Retim v-a achitat abonamentul la telefonul mobil.

Domnule primar, vă supără că am scris că ați inaugurat proiecte nefinalizate, deși informațiile sunt confirmate de directori din primărie, de ADR Vest și de realitatea din teren! Vă supără că scriem că ați fost ales candidat PNL pentru Primăria Timișoara chiar dacă nu respectați criteriile de integritate. Informațiile sunt susținute de o sentință prin care sunteți obligat să achitați o amendă pentru că ați jignit țiganii printr-o postare pe Facebook. Nici cu subiectul pasajului Michelangelo nu stați mai bine. De unde vă lăudați cu el de parcă ați fi inventat Soarele, acum, de când sunt probleme, niciun cuvânt pe această temă. Pesemne că ploaia din asfalt vă provoacă somnolență și că armata de 60 de angajați de la Direcția de Comunicare din PMT nu gândește numai la comanda șefului și binele cetățenilor conteaza doar dacă ne dă șeful voie să vorbim.

Domnule primar, eu nu am un război cu dumneavoastră. Strigați ca din gură de șarpe că PRESSALERT.ro e subordonat unor grupuri de interese. Nu le puteți numi și nu puteți dovedi, dar, josnic, încercaţi să induceţi bănuieli. Nu puteți nega nimic din ceea ce am scris despre dumneavoastră, pentru că deși deranjante, subiectele sunt veridice. În vreme ce scrieți pe Facebook că vreți să știți sursa de finanțare a PRESSALERT.ro țineți secretă finanțarea cu care v-ați renovat biroul din PMT, ca să vă dau doar un exemplu. Să nu vorbim de marea de angajate liberale pe care le finanțați din bani publici, după ce s-au angajat la Primăria Timișoara sau de contractele date către firme de partid sau de faptul că Danyflor, finanțată de la bugetul local, a donat bani pentru campanii electorale ale PNL Timiș. Și, pe final, să nu uitați că aruncatul de gunoi ține de a ținti bine, însă garantat vă murdariți pe mâini de unul singur!

4 COMENTARII

  1. Stimată doamnă ziaristă, oare chiar considerați că întreg Consiliul Local Timișoara ar trebui să poarte denumirea de ”Consiliul Alfred Simonis”, așa cum ați propus în emisiunea PRESSALERT LIVE din data de 13 Ianuarie 2016? (http://www.pressalert.ro/…/13-01-2016-invi…/comment-page-1/…) Oare cum se simt ceilalți consilieri locali ai Timișoarei în fața unei asemenea lipse de respect pentru activitatea lor? Sunteți sigură că ați participat la ședințele Consiliului Local Timișoara? Chiar tot ceea ce s-a realizat în Timișoara ultimilor 4 ani i se datorează ”șefului consilierilor locali ai PSD, Freddy Simonis”? Doar atât ați înțeles? Oare nu cumva sunteți foarte enervată că domnul primar Nicolae Robu nu vă este obedient și nu joacă după cum îi cântați dumneavoastră, ba mai mult domnul primar a îndrăznit să fie capabil să-și compună cu mult talent propria muzică? Nu cumva un bun jurnalist, care dorește să aibă credibilitate în rândul cetățenilor, ar trebui să fie INDEPENDENT și IMPARȚIAL când prezintă evenimentele relatate? 🙂

  2. Da… m-am convins ce fel de presa faceti. Daca standardele lui Robu in comunicare sunt joase, ale dvs. ca jurnalisti sunt cel putin egale cu ale personajului de mai sus, ceea ce denota aservire politica. O mare problema a presei romanesti… sau poate traiesc eu intr-un univers paralel si avem cea mai impartiala presa de pe continent?

  3. Site-ul publica articole in care primarul este etichetat frecvent mincinos. Poate ca asta v-ar supara inclusiv pe dvs., dna Codrut ? Il prezentati ca pe un primar-dezastru, ceea ce, poate, e putin nedrept… asta daca va plimbati putin prin Timisoara.

    E drept ca Timisoara nu arata ca un oras din occident, dar macar a fost scos dintr-o amortire comunista de 20 de ani… Cred ca aici presa timisoreana a facut extrem de putin, ca sa fiu ingaduitor…

    Nu vad de ce comentariul meu nu ar trebui publicat. Dvs. vedeti de ce ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.