Adrian Taloş şi Florin Moisă, trimişi în judecată în dosarul împuşcăturilor dintre...

Adrian Taloş şi Florin Moisă, trimişi în judecată în dosarul împuşcăturilor dintre interlopi. Vezi de ce sunt acuzaţi

4
DISTRIBUIȚI

 

talos adrian

Adrian Taloş şi Florin Moisă au fost şi ei trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara în  dosarul împuşcăturilor de la stadionul „Dan Plătinişanu” când s-au trans mai multe gloanţe în maşina interlopului Marius Calafeteanu. Taloş a fost cel care a susţinut că el ar fi fost cel care a tras cu pistolul, acest lucru declarându-l inclusiv în sala de judecată, chiar dacă procurorii l-au acuzat pe Ciprian Dăscălescu de faptul că a folosit pistolul.


Vă reamintim că, recent, Dăscălescu a fost condamnat la opt ani şi trei ani de închisoare de Curtea de Apel Timişoara pentru tentativă de omor calificat, distrugere, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, după ce Tribunalul Timiş l-a achitat considerând că nu sunt probe care să dovedească vinovăţia, iar declaraţiile martorilor contradictorii.

Taloş a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de nedenunţare şi favorizarea infractorului, iar Moisă pentru mărturie mincinoasă, procurorii considerând că „a făcut declaraţii necorespunzătoare adevărului în faţa organelor de urmărire penală şi a instanţei de judecată cu privire la faptele comise de Dăscălescu Ion Ciprian în data de 22 iulie 2014, respectiv a susţinut, în mod mincinos, că l-a văzut la volanul autoturismului pe acesta iar pe locul din dreapta spate de unde au fost executate focurile de armă se afla Taloş Adrian, deşi din probele administrate în cauză a rezultat că acestea au fost executate de Dăscălescu Ion Ciprian”. Dosarul ca fi judecat de Tribunalul Timiş.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.