Alexandra Uşurelu susţine două concerte la Timişoara. Vezi unde vor avea loc...

Alexandra Uşurelu susţine două concerte la Timişoara. Vezi unde vor avea loc evenimentele

0
DISTRIBUIȚI

Alexandra-Usurelu-

Alexandra Ușurelu va susţine două concerte la Timişoara, spectacolele fiind incluse în cadrul celor două turnee în paralel pe care artista le susţine în întreaga ţară.

Prima întâlnire cu fanii timişoreni va avea loc în data de 26 februarie, la librăria Cărtureşti, urmând ca două zile mai târziu artista să susţină un recital extraordinar la Teatrul Maghiar De Stat, în cadrul turneului #PUR. „Sunt norocoasă că pot ajunge în aşa multe oraşe cu oameni minunaţi şi calzi, pe care abia aştept să îi întâlnesc.


Îmi ador ţară şi îi admir pe oamenii care locuiesc în ea. Turneul «Povesteşti şi Călătoreşti la Cărtureşti» va fi mai mult o întâlnire ca-ntre prieteni, unde publicul ne va putea asculta timp de 30 minute în formulă de voce şi pian, vom povesti, iar la final vom avea timp şi «de-o îmbrăţişare», cum numesc eu sesiunea de autografe. Apoi, la câteva zile distanţă, ne vom putea reîntâlni într-o formulă extinsă, de 8 muzicieni, în cadrul turneului «#PUR», unde voi avea o producţie specială, cu band şi Muse Quartet” mărturisește Alexandra Ușurelu.

Spectacolul simfonic „#PUR” este un concert – eveniment, multimedia, ce include cele mai cunoscute cântece ale artistei, dar şi câteva melodii complet noi, ce se vor regăsi pe viitorul ei album. Alexandra Ușurelu şi-a obişnuit publicul din România cu producţii de excepţie, cu band live, videoproiecţii şi videmapping, iar „#PUR” este cea mai rafinată prezentare a artistei de până acum. Alexandra Uşurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul său de debut „La capătul lumii” primind mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România şi câştigând premiul pentru cel mai bun album al anului 2015 la „Mamaia Music Awards”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.