Anchetat de DNA, liberalul Alin Popoviciu se visează președinte al Consiliului Județean...

Anchetat de DNA, liberalul Alin Popoviciu se visează președinte al Consiliului Județean Timiş. Cu cine se va confrunta în partid

3
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu cu langosi

Lupta pentru funcţiile de consilier judeţean se înteţeşte în PNL Timiş. Oficial, lista în ordine aflabetică cu numele oamenilor care ar putea intra în Consiliul Județean Timiș, după alegerile din vara acestui an, va fi făcută publică mâine, de copreşedintele PNL, Vasile Blaga. Deputatul Alin Popoviciu s-a înscris însă şi el în cursa pentru un post de consilier judeţean, astăzi, pe ultima sută de metri. Vă reamintim că momentan în cursa internă a PNL Timiş pentru candidatura la funcţia de şef al Consiliului Judeţean Timiş în 2016 sunt înscrişi Marian Vasile, Ovidiu Dragănescu și Marin Popescu, dar şi că înainte de unificarea PNL cu PDL, Popoviciu a anunţat de mai multe ori că vrea să între în cursa pentru şefia CJT.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a clarifica dacă doreşte sau nu să intre în cursa pentru şefia CJT, Popoviciu a declarat că „aţi văzut aşa ceva? Dacă ar fi fost adevărat, aţi fi văzut.


Oricare dintre consilierii județeni poate fi noul șef al CJT din partea PNL. Este adevărat că m-am înscris pe lista pentru un post de consilier judeţean. Eu sunt un om de echipă, cursa internă din PNL este un lucru bun. PNL este un partid în care nu primeşti nimic de-a gata, trebuie să lupţi şi să obţii, dacă doreşti un post. Dacă organizaţia te vrea ca şi candidat, mergi mai departe, dacă nu te vrea, nu mergi”. Întrebat dacă ar accepta propunerea PNL de a fi candidat pentru postul de şef al CJT, Popoviciu a declarat că „nu este necesar să mă invite partidul, trebuie să am o discuţie cu primarii, cu oamenii care sunt în acest partid, iar dacă aceşti oameni cred că sunt omul care poate face treabă bună la şefia CJT, este destul”. Popoviciu a susţinut şi că ”toţi membrii PNL respectă criteriile de integritate. Eu consider că le respect”. Vă reamintim, Alin Popoviciu este cercetat penal de DNA în dosarul închirierii ilegale a spaţiilor de la aeroportul internaţional Timişoara către firma pe care o controla împreună cu Constantin Ostaficiuc.

3 COMENTARII

  1. Incredibil!!!!
    Tot nenorocitii astia vor sa fie in frunte??? Popviciu, Draganescu si celelalte specimene de hoti ordinari..Popviciu nu e jegu care a inchiriat prin nevasta-sa spatiul de la fosta agentie CFR cu 1 euro/mp, iar jegul de Draganescu spala bani pe la club30…plus multe alte combinatii..
    Penibil

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.