ANM a emis o nouă informare meteo de ninsoare, precipitații mixte și...

ANM a emis o nouă informare meteo de ninsoare, precipitații mixte și polei, valabilă în întreaga țară

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1610275951">

timisoara sub zapada10_resize

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, o nouă informare de ninsori, precipitații mixte și polei, valabilă miercuri, în întreaga țară.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 6 ianuarie, ora 4.00 – 6 ianuarie, ora 22.00, temporar vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a țării.

Spre sfârșitul nopții de marți spre miercuri (5/6 ianuarie), depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului și sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma și în restul Munteniei (inclusiv în zona Municipiului București) și pe arii restrânse în Dobrogea.

După-amiaza și în prima parte a nopții de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local și temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a țării.

ANM precizează că, începând din cursul nopții de 6 spre 7 ianuarie (miercuri spre joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est și în zona de munte, iar în sud-est va ploua și se vor cumula cantități de apă mai importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.