Aparate moderne donate Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara. Cum sunt...

Aparate moderne donate Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara. Cum sunt trataţi micuţii pacienţi mai eficient

0
DISTRIBUIȚI

injectomat

Micuţii pacienţi din vestul ţării care au nevoie urgent de îngrijiri medicale şi ajung la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara sunt trataţi mai eficient, de la începutul acestui an.


Asta după ce Asociaţia Şcoala Mamei Junior a reuşit să finalizeze un nou proiect important.

Cu banii proveniţi din 20% impozit pe profit redirecţionaţi de către o companie din oraş au fost achiziţionate patru injectomate noi. Acestea reprezintă, de fapt, seringi automate, extrem de utile medicilor în administrarea cât mai eficientă a unui tratament. Echipamentele moderne au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara.

„Am început anul cu un proiect nou. Secţia UPU Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara a primit patru injectomate noi-nouţe să trateze eficient micuţii pacienţi. Banii provin din 20% impozit pe profit redirecţionat de către o companie care a ales să rămână „incognito”, a anunţat pe Facebook medicul Ioana Vârtosu, preşedintele Asociaţiei Şcoala Mamei Junior din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.