Aproape 700 de amenzi aplicate de polițiștii de la rutieră, doar în...

Aproape 700 de amenzi aplicate de polițiștii de la rutieră, doar în ultimele zile. Care au fost cele mai sancționate abateri

1
DISTRIBUIȚI

rutiera 21

Polițiștii de la Rutieră au aplicat aproape 700 de sancțiuni, zilele acestea, în județ. Timp de patru zile, poliţiştii au acţionat pe raza întregului judeţ Timiș, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând aproape 700 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 223 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 79 de permise de conducere.

”Poliţiştii au constatat 14 infracţiuni şi au aplicat 692 de sancţiuni contravenţionale, 223 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 152 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.


Totodată, au fost sancţionaţi 97 de pietoni şi 14 biciclişti/mopedişti care nu au respectat prevederile legale. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 79 de permise de conducere, 31 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Au fost reţinute şi permisele şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză sau semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare”, transmite Ancuța Morariu, de la Biroul de Presă al Poliției Timiș. În zilele de weekend poliţiştii de la Rutieră continuă acţiunile.

1 COMENTARIU

  1. Unde-s militienii astia de obicei ca fac ce fac si tot sa ma ia cate unul pe capota pe zebra! Atentie ma asigur tot timpul si trec daca boul ii la distanta, dar nu si nu ei insista ca oricum ei au prioritate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.