Artiştii români sunt invitaţi să participe la expoziţia Art Of Freedom. Vezi...

Artiştii români sunt invitaţi să participe la expoziţia Art Of Freedom. Vezi ce nume au fost anunţate pentru festivalurile organizate de Sziget în acest an FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-667438141">

sziget6

Organizatorii celebrului festival Sziget, care se desfăşoară în fiecare vară la Budapesta adresează o invitaţie tuturor artiştilor români care vor să participe cu creaţii originale în cadrul evenimentului.

„Contribuie la Art of Freedom cu propria instalație! Ai o idee grozavă pentru o instalaţie de exterior sau un concept artistic deja finalizat? Fă-ne cunoscută ideea ta, pentru că cele mai bune concepte vor prinde viaţă la ediţia din acest an a festivalului! La Sziget, sunt binevenite concepte de la desgineri, artiști, light sculptoris etc., concepte care să facă din Insula Libertății un spațiu și mai extraordinar!  Gândiți-vă la o instalație sau un spațiu comun de relaxare, un obiect de mobilier sau un coș de gunoi. Doar să rețineți un lucru: creația trebuie să fie sclipitoare și atrăgătoare, ceva pe lângă care niciun Szitizen să treacă indiferent. Puteți participa cu un proiect drăguț, care atrage atenția și care poate fi realizat cu un buget mai mic. Sziget se străduiește să fie un festival eco și vă rugăm să țineți cont de asta atunci când vă plănuiți munca. Sprijinim lucrările cele mai creative și spectaculoase care transmit un mesaj pozitiv, care ar putea fi ușor de manevrat și care nu pot fi distruse cu ușurință.  Bugetul total pentru concurs este 120.000 EURO. Scopul nostru este să realizăm cât mai multe proiecte posibile“, au anunţat organizatorii. Mai multe informaţii despre regulile de participare la concurs şi înscriere se găsesc aici.

Până acum pentru ediţia din acest an a festivalului Sziget, care se desfăşoară în perioada 10 – 17 august, la Budapesta, au fost confirmaţi Bastille, Bloc Party, Bring Me The Horizon, Chvrches, John Newman, Kodaline, M83, Mo, Naughty Boy, Nicky Romeo, Parov Stelar, Sigur Ros şi Sum41. Organizatorii festivalului Sziget au făcut cunoscute şi primele nume care vor participa între 29 iunie şi 2 iulie la festivalul Volt, care va avea loc la Sopron (în Ungaria), unde vor fi prezenţi Iron Maiden, Wiz Khalifa, Slayer, Damien Rice, Sigma live, Gus Gus şi Punany Massif. O altă manifestare organizată tot de cei de la Sziget este Balaton Sound, care se desfăşoară între 6 şi 10 iulie la Zamardi (lacul Balaton) unde au fost deja confirmaţi Armin Van Buuren, Fritz Kalkbrenner, Hernan Cattaneo, Lost Frequencies, Mackelmore and Ryan Lewis, Martin Garrix, Oliver Heldens, Paul Van Dyk, Robin Schulz, W & W şi A$AP Ferg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.